Ad; Nephtys
Soyad; Corveaux
Sorular;
>> Bir düelloda karşınızda ki kişi yere düştü. Sizin onu yenme şansınız var. Ancak bu arkadan saldırma olur çünkü çok zor durumda. Ona saldırır mıydınız? Neden?
Saldırırdım. Çünkü o an dürüstlük ya da centilmenlik yapılacak bir an olmayacak. İkimiz de en insani güdümüzü kullanıp, birbirimizi yenmeye çalışacağız. Asalet kokan bir davranış olsa da, düello sırasında erdemli bir davranışta bulunmam mümkün değil.
>> En sevdiğiniz ve yapmak istediğiniz büyü nedir? Neden?
En sevdiğim büyü, diye bir kavram yok beynimde. Bütün büyüler yerine göre en çok sevdiğim büyüdür zaten. Ama gözüme çarpan bir büyü var; Occlumencia. Çünkü bir insanın en savunmasız yeri kalbi ve zihnidir. Zihne hükmedebilmek aslında kaleyi içten fethetmektir bu yüzden.
>> Hogwarts'a gelirken bir büyü öğrendiniz mi? Onu yaparken zorlandınız mı? Eğer zorlandıysanız bunun nedenleri neler?
Öğrendim öğrenmesine ama genelde teoride kalmayı tercih ettim. Basit büyüleri çok rahat bir şekilde yapabildim. Dikkat gerektiren sihirlerde biraz takılmama rağmen yapabildim.
>> Büyük bir koridordasınız ileride dört kapı var. Kapılardan biri siyah, diğeri beyaz, ortadaki gri ve en sağdaki tahta renginde hangisini seçersiniz? Neden?
Tahta tahta tahta! Siyah aşırı karanlığa bulanmış, beyaz fazla aydınlık, gri iç bulandırmaktan öteye gidemiyor. Geriye ne kaldı? Tahta. Ayrıca saplantılı sayılabilecek kadar doğa hayranıyım ve kapının arkasında hasret kaldığım doğa anayı görme umuduyla bu kapıyı seçerim.