Çoğunluk beni tanır. İşime gelince hiçbir şeye üşenmem ama birden zor geldi bunu yazmak. Öyle ayrıntıya gireceğimi pek sanmıyorum. Ben Ünal oluyorum. 18 yaşında oluyorum (ov yea arabam var ov yea.) Lise 3 oluyorum. (1 sene bırakıyorum, 1 sene kalıyorum. O bırakma da 3. sınıfta Erzurum'dan buraya geldiğimde oluyor.) Yaşıtlarım Üniv 2 olurken, ben daha lise 3 oluyorum. Bu bana çok koyuyor mu derseniz, hayır. Hiç koymuyor. Liselilerin arasında arabası olan birini görmek çokoş. İ.neliğine, gidip müdür yardımcımızın arabasının arkasına bırakıyorum. Her son derste beni çağırıyor arabayı çek diye. Daha delirticem onu. Öhm. Neyse. Öyle boylu poslu da değilim açıkçası. 1.7o boyundayım, 68 kiloyum. Kilomdan da gayet memnunum. Spor hayatım çok karışıktır yia. Şimdi 8. sınıfta Futbol oynadım. Lise 1 de güreş yaptııım. 2. sınıfın başında Kickboks yaptım. Şu anda Muay Thai yapıyorum. Ama İdealim hep aynı kaldı. Ya futbolcu ya da MMA'ye katılmak. Kaç yıldır rp yapıyodum lan ben? 3 falan herhalde. ben öyle olduğunu düşünüyorum. Hı hı. Yani düşünmüyorum, öyle hatırlıyorum. Bu sektörde, tanımadığım kişi sayısı azdır. Sitelerde adlarım hep aynıdır. Çoğu kişi Evan'ı tanır yani. Bi Evan Bourne var, Bir de Evan Triangle Castinholt var zaten. Çok deel yani. Tam bir Rock hayranıyım. Ama kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim yani. Raple pek aram yoktur, yine de birkaç kişiyi dinlemiyorum değil hani. Bu arada İzmir'deyim. Ama yazın yaptığım iş bakımından Anadolu'yu sürekli geziyoruz. Şu anda Alanya'dayım mesela. Tatildeyim orası ayrı. Neyse, çokkonuştumbenkaçar. (Allahtan kısa olucaktı.. Ayrıntıya hiç girmeyecektim. Keşke ayrıntıya girseydim ya... Keşke uzun olsaydı...)