Phoenix ! ~ Harry Potter Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaEski ParşömenLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Benim Adım Furkan :)

4 posters
YazarMesaj
Gaspard McAllen
Hufflepuff III. Sınıf
Hufflepuff III. Sınıf
Gaspard McAllen

Doğum tarihi : 23/12/94
Mücadele Tarafı : Taner! Oh yeah :)
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Çita :D

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Benim Adım Furkan :) Left_bar_bleue85/100Benim Adım Furkan :) Empty_bar_bleue  (85/100)
Düello Gücü:
Benim Adım Furkan :) Left_bar_bleue0/0Benim Adım Furkan :) Empty_bar_bleue  (0/0)

Benim Adım Furkan :) Empty
MesajKonu: Benim Adım Furkan :)   Benim Adım Furkan :) Icon_minitimePaz Tem. 03, 2011 10:40 pm

Herkeze selam! Benim adım Furkan. Yani Furkan Ferhat iki adım var Benim Adım Furkan :) 874940 . Bu sitede yeniyim ve sizlerle tanışmak istedim. Aslına bakarsanız çabuk anlaşırım fakat bu sefer olmadı ve böyle bir yöntem denemeyi düşündüm. Bu yazıyı bu yüzden yazdım. Tanışmak isteyenlere her zaman açığım. Şimde size kendimden bahsediyim biraz ben 95 Malatya doğumluyum. Yalnız benim kökenim Uşak. Babam komutan olduğu için bir çok yer gezdim şu ana kadar. Şikayetçide değilim, mutlu da değilim. Neyse ben huylarımdan bahsederek biraz daha kendimi tanıtıyım. Herkez bundan hoşlanmaz fakat ben bu olaydan harbiden çok nefret ediyorum. Fazla labalilikten hiçbir zaman hoşlanmadım. Sosyalimdir anlaşamıyacağım çok az kişi vardır. Dediğim gibi uysalımdır o yüzden fazla huyum yok. Umarım size layık bir kişilğim vardır. Ben şimdiden tanıştığıma memnun oldum. cheers Smile Very Happy
Rousseau Yvonne
Slytherin IV. Sınıf
Slytherin IV. Sınıf
Rousseau Yvonne

Doğum tarihi : 31/07/95
Mücadele Tarafı : Kendi Çıkarı.
Evcil Hayvanı : Siyah Leopar, Mort.

Bilgiler
Quidditch Mevkiî: Kovalayıcı
Rpg Puanı:
Benim Adım Furkan :) Left_bar_bleue88/100Benim Adım Furkan :) Empty_bar_bleue  (88/100)
Düello Gücü:
Benim Adım Furkan :) Left_bar_bleue25/25Benim Adım Furkan :) Empty_bar_bleue  (25/25)

MesajKonu: Geri: Benim Adım Furkan :)   Benim Adım Furkan :) Icon_minitimePtsi Tem. 04, 2011 9:38 am

Hoşgeldin Furkan. Senem bende (: Bu arada 'herkez' diye yazılmaz, 'herkes' diye yazılır. Yani bu konularda gerçekten tik yapmış biriyim. Nerede görsem düzeltme ihtiyacı görürüm kendimde. Neyse. İyi eğlenceler. (:
Gaspard McAllen
Hufflepuff III. Sınıf
Hufflepuff III. Sınıf
Gaspard McAllen

Doğum tarihi : 23/12/94
Mücadele Tarafı : Taner! Oh yeah :)
Evcil Hayvanı : Çita :D

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Benim Adım Furkan :) Left_bar_bleue85/100Benim Adım Furkan :) Empty_bar_bleue  (85/100)
Düello Gücü:
Benim Adım Furkan :) Left_bar_bleue0/0Benim Adım Furkan :) Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Benim Adım Furkan :)   Benim Adım Furkan :) Icon_minitimePtsi Tem. 04, 2011 10:39 am

Uyarın için saol Senem. Bundan sonra daha çok dikkat ederim. Bu arada tanıştığımıza memnun oldum. Sanada iyi eğlenceler! Smile))
Djarka Sobeck
Vampir Konsey Üyesi
Vampir Konsey Üyesi
Djarka Sobeck

Mücadele Tarafı : Kanlı ne varsa, o.
Sihirsel Soy : Safkan.

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Benim Adım Furkan :)   Benim Adım Furkan :) Icon_minitimePerş. Tem. 07, 2011 2:58 pm

Ben de başak memnun oldum. Ama adının türkçe olmasına gıcık kaptım Herneyse. İyi rpgler. (:
Aleida Widmore
Kemik Torbası Sahibesi & Yönetici
Kemik Torbası Sahibesi & Yönetici
Aleida Widmore

Mücadele Tarafı : Widmore.
Sihirsel Soy : Safkan.
Evcil Hayvanı : Kedi - Ralph.

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Benim Adım Furkan :) Left_bar_bleue100/100Benim Adım Furkan :) Empty_bar_bleue  (100/100)
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Benim Adım Furkan :)   Benim Adım Furkan :) Icon_minitimePerş. Tem. 07, 2011 3:00 pm

hoşgeldin Furkaan. (: Ben de Cansu. Aramıza hoşgeldin.

Benim Adım Furkan :)
1 sayfadaki 1 sayfası