Phoenix ! ~ Harry Potter Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaEski ParşömenLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"

+4
Aleksa Stanlavis
Viola Mossie
Dianne Lewis
J. Theodore Arquette
8 posters
YazarMesaj
J. Theodore Arquette
Hufflepuff IV. Sınıf
Hufflepuff IV. Sınıf
J. Theodore Arquette

Doğum tarihi : 01/12/92
Mücadele Tarafı : ornitorenkler
Sihirsel Soy : safkan
Evcil Hayvanı : ornitorenk

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Left_bar_bleue88/100Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Empty_bar_bleue  (88/100)
Düello Gücü:
Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Left_bar_bleue0/0Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Empty_bar_bleue  (0/0)

Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Empty
MesajKonu: Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"   Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Icon_minitimeCuma Tem. 01, 2011 2:59 pm

Öncelikle bu yazıyı atlaya atlaya okuyacağınızı düşünüyorum. nedeni açık sanırım. asddf.
Bu şarkıyı açalım arkamıza yaslanalım ve okumaya başlayalım (: paolo nutini - candy

Genelde bu tür "kendini tanıtma" metinlerinde copy paste kullanırım. Bununda büyük bir kısmı copy paste olacak ama araya katacaklarım var; yada değiştirilecek olanlar mı desem... Ihm.. Merhabalar Mehmet ben "H" ile yazılıp okunanından. Adımı mehmet koyup "H"sini kullanmayan bir aileye sahibim. Bir ara bandslam izledikten sonra "hi my name is mehmet but "H" is silent!" derdim. Ancak "H" olmalı, sevilmeli. Bana göre on sekiz yaşında ama aileme göre on dokuzun içindeyim. Aslında aynı şeyi söylüyor; ama farklı açılardan bakıyoruz. 1 Aralık doğumluyum ve on buçuk aylıkken dünyaya geldim. evet yerimi sevdim sanırım. Yay burcuyum. Burcumu çok severim, bayılır, inanırım falan. Neyse liseyi iki bin on yılında bitirdim ancak tıp istediğim için geçen sene tercih yapmamıştım bu sene tekrar girdim ama tıp olmuyor sanırım yine; neyse diş, ftr, mimarlık falan düşüneceğiz.... Aslında hep içimden plastik cerrah olmak geçerdi ki bunda nip / tuck'ın büyük etkisi var. eheh.
İşte hobi falan bahsedeyim biraz. Sİzde girişte ikram edilen kahvelerinizi yudumlayın falan ehehe. Müzik, resim, dans, tiyatro hepsiyle ilgilendim bir dönem ki bu dönem lise yıllarıma dayanıyor. Şarkı sözlerim flan var ingilizce - türkçe. Tİyatro metinlerim var on on beş adet ki bunları çoğu kez sahneledim (: Arkadaşımla giriştiğim kitap çalışmam var; hala devam eden bi buçuk yıl oldu sanırım ("oooğluuuaaam accayip yıkceeek bu kiteaap ortalığğğı!" modundayım.)
Norah jones, the script, katy perry, bruno mars, james blunt, jj heller, joshua radin, loreena mckennitt, the fray, rihanna, john mayer , paolo nutini, the band perry... bunlar böyle uzar gider. Severim dinlerim falan. Müzik konusunda bana yakın olan şeyleri dinlerim. Ruh haline bağlı şarkılar ama müzik zevkimin iyi olduğunu söylerler (: Küçükken hep şarkıcı olmak istedim aslında. Böyle lisede sahne aldım, durduk yere şarkı söylediğim oldu dışarda...
İşte oyuncu falan da olmak istemiştim hep; o yüzden lisede tiyatro metinleri yazdım sahneledim falan.
En sevmediğim özelliğim bencil olabiliyor fazla.
En sevdiğim renk mor, ama tüm renkleri severim hani.
Biyoloji o benim herşeyimdir. <3
Örümcekten korkarım ama çaktırmam. Karanlıktanda korkardım ama yendim onu; şimdi karanlıkta aynaya bakamıyorum.
"asdfg" sevmem ama kullanırım. El alışkanlığı. Hatta telefonda t9'a kaydettim bunu.
Kin tutan birisi değilim. Hatta çabuk affederim. Çabuk affetmekte demeyelim biz buna; unuturum diyeyim. Hatta bi' olay geçmişti bu konu hakkında başımdan. Kavga ettiğim birinin yanına gidip birşey olmamış gibi davranmıştım ama kavga ettiğimizi unutmuştum. Çocuk dalga mı geçiyorsun demişti. bu da bir anı işte.
Gevezeyimdir. Konuşmayı severim.
How i met your mother bayılırım. Onlar can, kan, hayat falan. <3
dexter, GG, hot in cleveland, the new adventures of old christine, the big bang theory, DH, shameless... falan izlerim ama bunlar içinde en aralıksız takip ettiklerim himym ve shameless.
Daha ne anlatayım ki. adanalıyım. ya da adanalıyıh.
Mehmet yada Xian yada Maimörs (memörs - örs'ü tanırsınız belki) yada Math yada BF yada troylela diyorlar bana.
işte kısaca;

Ornitorenkleri severim.
Müzik severim.
Resim yaparım.
Tiyatro metni yazarım. 26.03.2010
Kısa hikayeler yazarım.
Şarkı sözü yazarım.
Gitar çalarım ama piyano isterim.
------------------------ bu yok artık
pamuk şeker severim elma şeker sevmem.
Bir ara çikolataya alerjim vardı artık yok.
Yağmuru severim.
Güneşi sevmem.
Denizi severim, tuzu sevmem.
Dağınıklığı severim ama düzenliyim.
Yabancı dillere meraklıyım.
Tokyoyu severim.
Elmanın sadece sapı kalana kadar yerim.
Sayılara kafayı takmış durumdayım. Herşeyi sayarım ve 10un katına denk getirmeye çalışırım.
Uyumadan önce lambayı kapatırken son kez bi odaya bakarım, yatağa giriş planlarını gözümün önünden geçiririm.
Kahvaltıya önce çayla başlarım.
Biber dolmasının biberini yemem,
narsist. şaka şaka

Bu böyle uzar gider... Merhaba o zaman. Çıkarken kahve fincanlarını bırakabiliriniz masaya (:

Ha bu arada NYC'e gideceğim birgün ben evet kafaya koydum.

Bu arada ben bir ara "someone said exam?" modundaydım.:
Dianne Lewis
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Dianne Lewis

Doğum tarihi : 07/03/94
Mücadele Tarafı : Babamın cüzdanı.
Sihirsel Soy : Safkan.

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Left_bar_bleue100/100Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Empty_bar_bleue  (100/100)
Düello Gücü:
Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Left_bar_bleue30/60Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Empty_bar_bleue  (30/60)

MesajKonu: Geri: Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"   Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Icon_minitimeCuma Tem. 01, 2011 3:42 pm

hoşgeldiin. eylül ben.
J. Theodore Arquette
Hufflepuff IV. Sınıf
Hufflepuff IV. Sınıf
J. Theodore Arquette

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Left_bar_bleue88/100Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Empty_bar_bleue  (88/100)
Düello Gücü:
Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Left_bar_bleue0/0Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"   Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Icon_minitimeCuma Tem. 01, 2011 3:43 pm

Hoşbulduk Eylül (: memnun oldum...
Viola Mossie
Hufflepuff IV. Sınıf
Hufflepuff IV. Sınıf
Viola Mossie

Doğum tarihi : 28/05/93
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Sphinxlike adında kara bir kedi.

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Left_bar_bleue83/100Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Empty_bar_bleue  (83/100)
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"   Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Icon_minitimeCuma Tem. 01, 2011 4:33 pm

Hoşgeldin Mehmeet, ben de yeniyim gerçi ^^, Ve bu arada hoh! Ornitorenkleri ben de severiim, bir arkadaşım sayesinde, ahah, şaşırdııım.
J. Theodore Arquette
Hufflepuff IV. Sınıf
Hufflepuff IV. Sınıf
J. Theodore Arquette

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"   Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Icon_minitimeCuma Tem. 01, 2011 4:40 pm

Hoşbulduk Beyzaa ^^ sen de hoşgeldin o zaman (: Ornitorenkler sevilir elbette. gagalı memeli onlar! yalnız RPG sitelerinde ilk kez bende benim gibi ornitorenk seven biriyle karşılaştım. (:
Viola Mossie
Hufflepuff IV. Sınıf
Hufflepuff IV. Sınıf
Viola Mossie

Doğum tarihi : 28/05/93
Evcil Hayvanı : Sphinxlike adında kara bir kedi.

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Left_bar_bleue83/100Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Empty_bar_bleue  (83/100)
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"   Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Icon_minitimeCuma Tem. 01, 2011 5:02 pm

Hoşbuldum ve eveet, aynen, bazı insanlara söyleyince bile şaşırıp kalırlar, onları senin de tanımanı ve sevmeni sevdiim, eheh. ^^,
J. Theodore Arquette
Hufflepuff IV. Sınıf
Hufflepuff IV. Sınıf
J. Theodore Arquette

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"   Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Icon_minitimeCuma Tem. 01, 2011 5:07 pm

aha bu arada hufflepuff olmuşum ehehe (: aynı binadayız. sanırım ilk defa hufflepuff oldum (: sarı güzel ornitorenkler de....
Aleksa Stanlavis
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Aleksa Stanlavis

Mücadele Tarafı : Hiçlik

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Left_bar_bleue100/100Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Empty_bar_bleue  (100/100)
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"   Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Icon_minitimeC.tesi Tem. 02, 2011 8:48 am

Aaaa merhaba Mehmet. Naber?
J. Theodore Arquette
Hufflepuff IV. Sınıf
Hufflepuff IV. Sınıf
J. Theodore Arquette

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"   Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Icon_minitimeC.tesi Tem. 02, 2011 11:22 am

Heeey merhaba Gamzee? iyiyim ben iyiyim işte kendini tanıtıyormuşsun dediler geldik asdfgh. Bu arada ilk spoiler'ına biterim *-* jensen ackles mimiklerinden istiyorum ameliyatla asdasas
Gaspard McAllen
Hufflepuff III. Sınıf
Hufflepuff III. Sınıf
Gaspard McAllen

Doğum tarihi : 23/12/94
Mücadele Tarafı : Taner! Oh yeah :)
Evcil Hayvanı : Çita :D

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Left_bar_bleue85/100Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Empty_bar_bleue  (85/100)
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"   Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Icon_minitimeC.tesi Tem. 02, 2011 12:03 pm

Selam Mehmet! Ben Furkan. Merak etme çabuk alışırsın bu atmosfere. Aslına bakarsan denizi severim, tuzu sevmem yorumuna kesinlikle katılıyorum. Daha bir çok aynı özlliğimiz var. Ben tanıştığıma memnun oldum. Umarım sende olmuşsundur Smile
J. Theodore Arquette
Hufflepuff IV. Sınıf
Hufflepuff IV. Sınıf
J. Theodore Arquette

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"   Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Icon_minitimeC.tesi Tem. 02, 2011 12:44 pm

Merhaba Furkan ^^ Alışırım umarım. Tanıdıklar çıkacak elbet ama sınav dolayısıyla uzun süre girmeyince karakterleri ve kişileri unutuyor haliyle insan (: yalnız ders konusunda kafam karıştı burada dersler çok farklı işleniyor sanırım o.o
Evet deniz güzel ama tuzlu olmasaaa *-* Ortak noktalar muhabbeti arttırır evet (: Ben de tanıştığıma memnun oldum ^^
Doğa Günercel
Ravenclaw VI. Sınıf
Ravenclaw VI. Sınıf
Doğa Günercel

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Left_bar_bleue93/100Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Empty_bar_bleue  (93/100)
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"   Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Icon_minitimePaz Tem. 03, 2011 11:32 am

Hoşgeldin. Dünden beri ''Hala tanımıyorum.'' diyorsun, geldim tanışalım işte. Esra ben. Evet, erkek bir karakterim var ama cinsiyet ayrımı yok, sjdjgfk. Öyle hani Very Happy
J. Theodore Arquette
Hufflepuff IV. Sınıf
Hufflepuff IV. Sınıf
J. Theodore Arquette

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"   Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Icon_minitimePaz Tem. 03, 2011 3:20 pm

Hoşbulduk!! Very Happy evet şu andan sonra tanıyorum seni Esra. Bir daha unutmam kesin! ve "hala tanımıyorum" yok bundna sonra =D Tanıştığımam memnun oldum bu arada ^^
Aleksa Stanlavis
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Aleksa Stanlavis

Mücadele Tarafı : Hiçlik

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"   Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Icon_minitimeÇarş. Tem. 06, 2011 11:29 pm

J. Theodore Arquette demiş ki:
Heeey merhaba Gamzee? iyiyim ben iyiyim işte kendini tanıtıyormuşsun dediler geldik asdfgh. Bu arada ilk spoiler'ına biterim *-* jensen ackles mimiklerinden istiyorum ameliyatla asdasas

Zaten evlenirsem mümkünse jensen gibi mimikleriyle sevişen bir adam olsun asfghsasdfg...
Aleida Widmore
Kemik Torbası Sahibesi & Yönetici
Kemik Torbası Sahibesi & Yönetici
Aleida Widmore

Mücadele Tarafı : Widmore.
Sihirsel Soy : Safkan.
Evcil Hayvanı : Kedi - Ralph.

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"   Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Icon_minitimePerş. Tem. 07, 2011 12:40 am

Ne güzel anlatmışsın kendini Very Happy Ben bu başlıklarda nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Cansu ben (: Umarım eğlenirsin, keyifli rol oyunları yazarsın (:
J. Theodore Arquette
Hufflepuff IV. Sınıf
Hufflepuff IV. Sınıf
J. Theodore Arquette

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"   Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Icon_minitimePerş. Tem. 07, 2011 3:58 pm

Gamze; =D yalnız spoiler'ındaki tipi olması ha? =D

Cansu; öyle gevezeyim başladığım zaman susman falan =D memnun oldum cansu ^^
Desiree Widmore
Gryffindor V. Sınıf & Sınıf Başkanı
Gryffindor V. Sınıf & Sınıf Başkanı
Desiree Widmore

Doğum tarihi : 04/01/97
Mücadele Tarafı : Bana Widmore'lar para veriyor.
Sihirsel Soy : Melez.

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Left_bar_bleue98/100Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Empty_bar_bleue  (98/100)
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"   Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Icon_minitimePerş. Tem. 07, 2011 8:51 pm

Bende kin tutamam. Bende geceleri aynaya bakamam. Mor rengini bende severim ama benim ikinci sıramdadır o renk. Ornitorenkleri bende severim. Çizgi filmi vardı onu bile serederim yani. Çok benziyoruz. Hoşgeldin. Hazal bende.^^
J. Theodore Arquette
Hufflepuff IV. Sınıf
Hufflepuff IV. Sınıf
J. Theodore Arquette

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"   Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben" Icon_minitimeCuma Tem. 08, 2011 4:45 pm

Merhabaa Hazal hoşbuldum ^^ ortak noktaların çok olması iyidir ^^ muhabbeti arttırır falan

Girerken kapıdan kahvelerimizi alalım (: "mehmet ben"
1 sayfadaki 1 sayfası