Cloud C. Caelvious Ravenclaw V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 7 Mücadele Tarafı : Apaydınlık. Sihirsel Soy : Çok safkan Evcil Hayvanı : ~ Kayıt tarihi : 30/06/11
Bilgiler Quidditch Mevkiî: Rpg Puanı: (100/100) Düello Gücü: (0/0)
| Konu: Al araya, al araya. Perş. Haz. 30, 2011 3:08 pm | |
| Selamınaleyküm beyler bayanlar. Sevin beni, alın beni aranıza. Tolga ben, yaş on yedi, lise son, ki bunu bi zamanlar çok kuul olacak diye düşünsem de hiç de sevinerek söylemiyorum. Lise sona lanet evet. Sonra işte ben ps severim bi kere, baya severim ama kotalı internet maduruyum ve kotam yarın sıfırlanacak *-* anca o zaman takım yapabileceğim. Şu an ki avatarıma baktıkça canım acıyor evet asdaf. Sonra ben pek yabancı dizi izlemem, pek dizi izlemem çünkisi ama bi kaç bölüm smallville izledim, doctor who izledim, dexter izledim falan. Yabancı dizi iydir. Sonra ben pek popi biri değillimdir zaten, rpg aleminde çok eski değilm hatta bi senem yeni doluyor ancak işte kendi çapımızda takılıyoruz. Eminim beni sevgiyle kucaklayacaksınız *-* kucaklayın beni. asdaf. Sonra işte, ben ve ifadelerinden ölesiye tiksinirim, kullanan birii görünce hemen o ortamdan uzaklaşırım. Msn den bahsediyorum u.u Sonra, hp candır zaten. Hp var dediler geldik. Ha ben biraz da kod bilirim, o alanda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bilgisayar mühendisi olmak istiyorum da büyüyünce *-* ehe. Neyse ben bu tür yerlere pek uzun yazamam. asdd. Hoşgelmişim demiyorum, bence çok saçma bi söz bu. Sen değil bunu ev sahibi der >.> dersiniz artık asdadf. Bize de çaya bekleriz u.u saygılar şelale. | |
|
Arienne Blanchett Ravenclaw V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 52 Doğum tarihi : 03/06/97 Yaş : 27 Evcil Hayvanı : Bijou adında bir kedi. Kayıt tarihi : 14/07/10
Bilgiler Quidditch Mevkiî: Rpg Puanı: (100/100) Düello Gücü: (30/60)
| |
Mesaj Sayısı : 7 Mücadele Tarafı : Apaydınlık. Sihirsel Soy : Çok safkan Evcil Hayvanı : ~ Kayıt tarihi : 30/06/11
| Konu: Geri: Al araya, al araya. Perş. Haz. 30, 2011 9:47 pm | |
| Memnun oldum Sıla Teşekkürler. | |
|
Feodora D'or Ravenclaw V. Sınıf & Sınıf Başkanı & Yönetici
Mesaj Sayısı : 609 Doğum tarihi : 10/09/91 Yaş : 33 Mücadele Tarafı : Saçları Sihirsel Soy : PureBlood Evcil Hayvanı : Boo Kayıt tarihi : 29/01/10
Bilgiler Quidditch Mevkiî: Arayıcı Rpg Puanı: (100/100) Düello Gücü: (30/60)
| Konu: Geri: Al araya, al araya. Cuma Tem. 01, 2011 7:23 am | |
| Hoşgeldin Tolga, ben de Neslihan. Umarım keyifli zaman geçirirsin aramızda =) | |
|
Rousseau Yvonne Slytherin IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 497 Doğum tarihi : 31/07/95 Yaş : 29 Mücadele Tarafı : Kendi Çıkarı. Sihirsel Soy : Safkan Evcil Hayvanı : Siyah Leopar, Mort. Kayıt tarihi : 03/05/09
Bilgiler Quidditch Mevkiî: Kovalayıcı Rpg Puanı: (88/100) Düello Gücü: (25/25)
| Konu: Geri: Al araya, al araya. Cuma Tem. 01, 2011 9:47 am | |
| Hoşgeldin Tolga. Senem bende | |
|
| Konu: Geri: Al araya, al araya. Cuma Tem. 01, 2011 10:41 am | |
| Memnun oldum arkadaşlar *-* ben de öyle umuyorum ya, hayırlısı. Eğlenirsek yığarım arkadaşları buraya valla sadaf. Hadin hayırlısı diyorum. Sağolun, varolun *-* | |
|