Phoenix ! ~ Harry Potter Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaEski ParşömenLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Al araya, al araya.

4 posters
YazarMesaj
Cloud C. Caelvious
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Cloud C. Caelvious

Mücadele Tarafı : Apaydınlık.
Sihirsel Soy : Çok safkan
Evcil Hayvanı : ~

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Al araya, al araya. Left_bar_bleue100/100Al araya, al araya. Empty_bar_bleue  (100/100)
Düello Gücü:
Al araya, al araya. Left_bar_bleue0/0Al araya, al araya. Empty_bar_bleue  (0/0)

Al araya, al araya. Empty
MesajKonu: Al araya, al araya.   Al araya, al araya. Icon_minitimePerş. Haz. 30, 2011 3:08 pm

Selamınaleyküm beyler bayanlar. Sevin beni, alın beni aranıza. Tolga ben, yaş on yedi, lise son, ki bunu bi zamanlar çok kuul olacak diye düşünsem de hiç de sevinerek söylemiyorum. Lise sona lanet evet. Sonra işte ben ps severim bi kere, baya severim ama kotalı internet maduruyum ve kotam yarın sıfırlanacak *-* anca o zaman takım yapabileceğim. Şu an ki avatarıma baktıkça canım acıyor evet asdaf. Sonra ben pek yabancı dizi izlemem, pek dizi izlemem çünkisi ama bi kaç bölüm smallville izledim, doctor who izledim, dexter izledim falan. Yabancı dizi iydir. Sonra ben pek popi biri değillimdir zaten, rpg aleminde çok eski değilm hatta bi senem yeni doluyor ancak işte kendi çapımızda takılıyoruz. Eminim beni sevgiyle kucaklayacaksınız *-* kucaklayın beni. asdaf. Sonra işte, ben Smile ve Sad ifadelerinden ölesiye tiksinirim, kullanan birii görünce hemen o ortamdan uzaklaşırım. Msn den bahsediyorum u.u Sonra, hp candır zaten. Hp var dediler geldik. Ha ben biraz da kod bilirim, o alanda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bilgisayar mühendisi olmak istiyorum da büyüyünce *-* ehe. Neyse ben bu tür yerlere pek uzun yazamam. asdd. Hoşgelmişim demiyorum, bence çok saçma bi söz bu. Sen değil bunu ev sahibi der >.> dersiniz artık asdadf. Bize de çaya bekleriz u.u saygılar şelale.
Arienne Blanchett
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Arienne Blanchett

Doğum tarihi : 03/06/97
Evcil Hayvanı : Bijou adında bir kedi.

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Al araya, al araya. Left_bar_bleue100/100Al araya, al araya. Empty_bar_bleue  (100/100)
Düello Gücü:
Al araya, al araya. Left_bar_bleue30/60Al araya, al araya. Empty_bar_bleue  (30/60)

MesajKonu: Geri: Al araya, al araya.   Al araya, al araya. Icon_minitimePerş. Haz. 30, 2011 6:14 pm

Hoşgeldin Tolga, Sıla ben de, memnun oldum. Smile Smile Smile tamam tamam, aljsgsd.
Cloud C. Caelvious
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Cloud C. Caelvious

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Al araya, al araya.   Al araya, al araya. Icon_minitimePerş. Haz. 30, 2011 9:47 pm

Memnun oldum Sıla Very Happy Teşekkürler.
Feodora D'or
Ravenclaw V. Sınıf & Sınıf Başkanı & Yönetici
Ravenclaw V. Sınıf & Sınıf Başkanı & Yönetici
Feodora D'or

Doğum tarihi : 10/09/91
Mücadele Tarafı : Saçları
Sihirsel Soy : PureBlood
Evcil Hayvanı : Boo

Bilgiler
Quidditch Mevkiî: Arayıcı
Rpg Puanı:
Düello Gücü:
Al araya, al araya. Left_bar_bleue30/60Al araya, al araya. Empty_bar_bleue  (30/60)

MesajKonu: Geri: Al araya, al araya.   Al araya, al araya. Icon_minitimeCuma Tem. 01, 2011 7:23 am

Hoşgeldin Tolga, ben de Neslihan. Umarım keyifli zaman geçirirsin aramızda =)
Rousseau Yvonne
Slytherin IV. Sınıf
Slytherin IV. Sınıf
Rousseau Yvonne

Doğum tarihi : 31/07/95
Mücadele Tarafı : Kendi Çıkarı.
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Siyah Leopar, Mort.

Bilgiler
Quidditch Mevkiî: Kovalayıcı
Rpg Puanı:
Al araya, al araya. Left_bar_bleue88/100Al araya, al araya. Empty_bar_bleue  (88/100)
Düello Gücü:
Al araya, al araya. Left_bar_bleue25/25Al araya, al araya. Empty_bar_bleue  (25/25)

MesajKonu: Geri: Al araya, al araya.   Al araya, al araya. Icon_minitimeCuma Tem. 01, 2011 9:47 am

Hoşgeldin Tolga. Senem bende What a Face
Cloud C. Caelvious
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Cloud C. Caelvious

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Düello Gücü:

MesajKonu: Geri: Al araya, al araya.   Al araya, al araya. Icon_minitimeCuma Tem. 01, 2011 10:41 am

Memnun oldum arkadaşlar *-* ben de öyle umuyorum ya, hayırlısı. Eğlenirsek yığarım arkadaşları buraya valla sadaf. Hadin hayırlısı diyorum. Sağolun, varolun *-*

Al araya, al araya.
1 sayfadaki 1 sayfası