Öyle, danışak dedim gece gece.
İyi geceler. Elif,17, Ankara. Az önce tanışmaları okudum da yardıranlar olmuş demiştim başka bir sitede(çünkü c+p). Ben kısa tutarım sanırım. 3 sene oldu-olmadı rpg yapalı. Başlayış hikayem çok saçma. Aslında değil, gazetede bi yazıda bi site gördüm,üye olduk arkadaşımla, orda da sözde rpg yapılıyodu. Öyle yani. Kitap olarak fazla ayırt etmediğimi düşünüyorum ama ütopya olsun benim olsun. Şu sıra distopyagillerle uğraşıyorum. Hatta Dune'a başladım(ama o bilim-kurgu,alakasız oldu). Dragon Lance bitiremedim,bitmiyor, sürekli çıkıyor bir şeyler onu da okuyorum. Drow pampa var Drizzt 6. kitabına kadar gelebildim çokzel seri öneririm. Anime izlerim zaman zaman, manga okumaya yeltenirim. Mangakalara sinirlenir kaparım falan. Kendime anime karakter yaratmışlığım var 0.0 Baya renklendirdim falan da. Drowları çok seviyorum bir de. Şu aralar bi indie pop, trip-hop triplerindeyim. Camera Obscura, Björk falan dinlesem de aynı anda Tanju Okan açmışlığım var.. Japonları çok seviyorum bir de unutmadan. J-Drama'ya kaptırdım biraz. Vaktim oldukça izliyorum. Bu kadar, tamam. Ha bir de ben Simon'a deli divaneyim.(karakterin ünlüsü)