Sylvain Solent Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 99 Mücadele Tarafı : Düşünceleri. Sihirsel Soy : Safkan. Evcil Hayvanı : 13 adında bir kedi. Kayıt tarihi : 10/06/09
Bilgiler Quidditch Mevkiî: Rpg Puanı: (99/100) Düello Gücü: (0/0)
| Konu: Sylvain ~ C.tesi Kas. 21, 2009 2:05 am | |
| Sylvain Solent15Fransa-Marsilya/ İngiltere-HertfordshireFrançois Solent ~ Fransa-MarsilyaValentine Solent ~ Fransa-Paris Objektif olacağıma söz veriyorum. Gerçi ne zaman böyle söylesem bir şeyleri abarttığım görülmüştür ya neyse… Sylvain olarak gözlerimi dünyaya açtıktan birkaç saat sonra nefesim kesilmiş ve bir süre ölümü tatmışım. Ancak daha sonra babam beni kurtarabilmek için bildiği tüm büyüleri kullanmış. Bana göre abartıyor ama o, bu büyüleri yaparken çok zorlandığını söylüyor. Annemden de yardım isteyememiş, çünkü o sırada baygın bir şekilde yatıyormuş. Neden zorlandığını anlayamıyorum. Bana göre büyü yapmak oldukça basit. Gerçi babamın bir kofti olduğunu göz ardı edemem. Sonuç olarak, nefes almadığım birkaç saat boyunca babam ecel terleri dökmüş ve benden sonrakiler de benim gibi doğum sırasında uğraştırır diye başka çocuk istememiş. Annem ise her zaman için bir kızı olsun istemiş ve beni, bir oğlan olarak gördüğünde büyük hayal kırıklığı yaşamış. Ancak daha sonra bu duruma alışmış ve başlarda yaptığı gibi beni bir kız gibi yetiştirmekten vazgeçmiş. Babamın bundaki katkısı oldukça büyükmüş. Bana kalırsa, tam da bu noktada babam yalan söylüyor, ama onun dünyasını bozmak da istemiyorum. Ona göre öyleyse, öyle olsun bakalım. İkinci yaş günümde ise babam, annemi mutlu etmek için İngiltere’ye taşınacağımızı söylediğinde annemin mutluluğu somut bir hâl almış ve tüm odayı doldurmuş. İki yaşından beri de İngiltere’de yaşadığımdan Fransızcanın tek bir kelimesini bile bilmiyorum. Fakat Fransız kanı taşıyıp, Fransa’da doğduğum bir gerçek.
Aslına bakarsan biraz asi bir yapım olduğu gerçek, fakat bu diğerleriyle olan iyi iletişimimi engellemiyor. Aksine bu davranışım bir şekilde onları bana çekiyor, sanırım. Koşullar ne olursa olsun konuşmamda en ufak bir pürüz olmaması beni mutlu ediyor. Diksiyonumun bu kadar iyi olduğunu keşfettiğim yıllarda konuşma isteğim elle tutulabilecek düzeydeydi; ancak şimdilerde bırakın konuşmayı, tanıdıklarıma selam vermeyi bile istemiyorum. Örümcek kafalı, dar görüşlü insanlarla konuşmak zevk vermediği gibi düzgünce tartışmaktan da soğutuyor. Tabii ki de tek özelliğim iyi konuşmam değil, hırsım da gözlerden kaçmayan diğer bir özelliğim. Karşı koyamadığım hırsım bazen gözümün görmemesini sağlıyor. Fakat buna alıştım, en azından alıştığımı sanıyorum ve hırsımı kontrol etmeyi öğreniyorum. Soğuk bir duruşum olduğunu söyleseler de, duruşumu kendime olan güvenime bağlıyorum. Gerçi bana kalsa kimseye dokunmadan yaşarım ama bitmek bilmez merakım beni ele veriyor. Bu merakım yüzünden herkesle iletişim hâlinde olmam gerektiğini düşünüyorum. Hoş, rahatsız edici bir durum değil ama bazen sıkıcı olabiliyor; mesela topluluk arasında bir sohbet geçiyorsa konuşmak istemesen bile konuşmak zorunda oluyorsun. Dediğim gibi rahatsız edici değil, sadece hoşlanmıyorum ama pürüzsüz konuşmamı duymak egomu tatmin etmiyor değil.
Objektif olabildiğim kadarıyla bu kadar anlatabilirim. Sanırım tamamını anlatmadım ama abartı olmamasına dikkat ettiğimi söyleyebilirim. Anlatmadığım bir özelliğim daha olduğunu biliyorum, anlatmayacağımı da biliyorum. Çünkü o zaman benden şüphe edersiniz. Bu kadarını bilmeniz yeterli olacaktır. Eğer subjektif olmam gerekirse; “Ben zalimler çağında yaşayan bir alçağım.”
En son Sylvain Solent tarafından C.tesi Kas. 21, 2009 5:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Mesaj Sayısı : 99 Mücadele Tarafı : Düşünceleri. Sihirsel Soy : Safkan. Evcil Hayvanı : 13 adında bir kedi. Kayıt tarihi : 10/06/09
| Konu: Geri: Sylvain ~ C.tesi Kas. 21, 2009 2:06 am | |
| Eklenmek için; * İcon[100*100]: * Kurgu ya da kurgu yaratabileceğim bi' şeyler: * İstenilen/uygun görülen yer: Darja Iordache
Her tarafta karşıma çıkıyordun. Bir grupla yaptığım tartışmalarda özellikle ortaya çıkıyor olman kafamı karıştırıyor, düzgün kelimeleri seçmemde yardımcı olmuyordun. Dikkatim sana kayıyor, gözlerim sana yöneliyordu. Ortak Salon, Yatakhane, Avlu, derslikler, Zindan ve hatta mutfağa yaptığım kaçamak zamanlarda bile karşılaşmamız beni sana çekiyordu. Fakat yanına yaklaşamıyordum, belki de kafamda kurduğum Darja imajının zedelenmesinden korktuğum içindi. Konuşmak için geldiğinde hayatımın en rezil konuşmasını yapmıştım sana karşı. Tabii ki de, muhteşem aksanından ya da düşüncelerinin orjinalliğinden değildi. Üzerine yazdığım milyarlarca hikayenin boş çıkması şaşırtmıştı. Seninle konuşmak ve seni keşfetmek... İşte bu beni, senin hakkında dikkatli olmaya itiyor.
Cassandra Matvejic
Anlattığın hikayelere inandığımı düşünmüyorum. Dikkatlice dinliyorum çünkü çok fazla mantık hatası yapıyorsun. Senin anlattıklarına inanmam için beş yaşındaki halime geri dönmem gerekiyor. Ne zaman hikayelerini anlatmaya başlasan suratımda oluşan alaycı tebessümü son anda fark ediyor ve sen fark etmeden siliyorum. Belki de bu davranışımdan dolayı beni kendinden uzak tutuyorsun ve benimle konuşmamak için can atıyorsun. Gözlerini kaçırman, uzun süre suskun kalman hoşuma gitmiyor. Çünkü birçok yönden birbirimize benziyoruz. Örneğin, mantık hatalarıyla dolu hikayelerini anlatman bile benim insanlara anlattığım hikayelere benziyor.
En son Sylvain Solent tarafından Salı Ocak 12, 2010 8:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Darja Iordache
Mesaj Sayısı : 103 Doğum tarihi : 12/01/92 Yaş : 32 Mücadele Tarafı : Jesus Christ superstar. Sihirsel Soy : Anne tarafından kronolojik olarak safkan-kofti-cadı, baba tarafındansa sihirsel soysuz. Kayıt tarihi : 01/11/09
| Konu: Geri: Sylvain ~ C.tesi Kas. 21, 2009 6:05 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: Sylvain ~ C.tesi Kas. 21, 2009 10:16 pm | |
| İyidir senden Ekledim, lecıntına uçuyorum. | |
|
Cassandra Matvejic
Mesaj Sayısı : 43 Mücadele Tarafı : Taraf tutmuyor. Sihirsel Soy : Safkan. Kayıt tarihi : 18/05/09
| Konu: Geri: Sylvain ~ Salı Ocak 12, 2010 8:32 pm | |
| - Spoiler:
Anlattığım hikayelere inandığını hiç sanmıyorum. Belki de inanmayan tek kişi sensin. Tamam belki dikkatlice dinliyorsun ama daha çok eksik yönlerini yakalamak istermiş gibi bir dinleyiş bu. Ama inanmadığın halde tek bir kelime dahi etmiyorsun bu konuda. Bu nedenle sana artık hikaye anlatmıyorum. Yanında daha çok susmayı tercih ediyorum ve sürekli gözlerimi kaçırıyorum. Ve benimle aynı ortamda bulunmak istemediğini düşünmeye başladım. Pek de haksız sayılmazsın.
ve kaçarım.D | |
|
| Konu: Geri: Sylvain ~ Salı Ocak 12, 2010 8:49 pm | |
| Ekledim bebek lecıntına uçuyorum. | |
|