Phoenix ! ~ Harry Potter Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaEski ParşömenLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Kurtuluş..

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Carmen Bienvenida

Carmen Bienvenida


Mesaj Sayısı : 127
Evcil Hayvanı : Moon.
Kayıt tarihi : 09/06/09

Kurtuluş.. Empty
MesajKonu: Kurtuluş..   Kurtuluş.. Icon_minitimeÇarş. Haz. 10, 2009 4:49 pm

Josephiné bir yandan etrafa bakıyor, bir yandan da merdivenleri olabildiğince hızlı çıkmaya çalışıyordu. Son basamağa varmasıyla burnundan ve ağzından isteksizce çıkan nefesi yorulduğunun kanıtıydı. Son merdivenide çıkarak müdürün odasına doğru ilerlemeye başladı. Kapının önüne gedi ve kapıyı gücü yettiği kadar çaldı.

Tık.. Tık..

Müdürün içeriden gelen onaylayıcı sesiyle birlikte kapıyı açtı. İçeri girdiğinde odadaki görüntü mutsuz bir tabloyu anımsatıyordu. Müdürde Josephiné'de bu olaydan hiç hoşnut olmamıştı. Josephiné müdürün komutuyla koltuğa oturdu ve birden havada birşeyler uçmaya başladı. Josephiné'in toza alerjisi vardı ve üst üste üç kere hapşırdı. Bundan kendiside rahatsızlık duymuştu. Ardından müdür yüzünde ufak bir tebessm oluşturdu.

Josephiné okula geç kalmandan hayli rahatsız olsam da nede olsa sorumluluklarını bilmen sana zaman kazandırır. Başarılar..

Müdürle birlikte Josephiné'in suratındada bir gülümseme beliriverdi. Ayağa kalktı ve koltuktan tekrar tozlar uçuşmaya başlamıştı. Josephiné hapşırmamak için kendini zor tuttu ve odadan çıkıp koridorda ilerlemeye başladı.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Kurtuluş..
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Phoenix ! ~ Harry Potter Rpg ::  ||| Başlangıç :: RPG İçi-
Buraya geçin: