Phoenix ! ~ Harry Potter Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaEski ParşömenLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Jamie ~

Aşağa gitmek 
+4
Sonia Michelle Williams
Lillian Beaumont
Eólan Nicholson
Troy C. McJohann
8 posters
YazarMesaj
Troy C. McJohann
Seherbaz
Seherbaz
Troy C. McJohann


Mesaj Sayısı : 142
Doğum tarihi : 18/06/88
Yaş : 35
Mücadele Tarafı : Aydınlık
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : 'Andrew' isimli sarı-beyaz bir Sibirya kurdu.
Kayıt tarihi : 16/01/10

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Jamie ~ Left_bar_bleue90/100Jamie ~ Empty_bar_bleue  (90/100)
Düello Gücü:
Jamie ~ Left_bar_bleue0/0Jamie ~ Empty_bar_bleue  (0/0)

Jamie ~ Empty
MesajKonu: Jamie ~   Jamie ~ Icon_minitimePtsi Ocak 18, 2010 10:00 am

Jamie ~ Ana2q
Adı & Soyadı: Carl Dareàu Jamesson
Yaşı: 17
Doğum Tarihi & Yeri: 23 Eylül 1993 Perşembe & Fransa/Monako
Burcu: Başak
Annesi & Babası: Germonetta Jamesson & Alexànder Jamesson
Kökeni: Fransız-İtalyan melezi (Babası Fransız, annesi İtalyan)
Kan Grubu: AB Rh(-)
Yeteneği: Cesareti.
Patronusu: Beyaz Kaplan
Lakabı: Damien
Kan Saflığı: Safkan
Tarafı: Aydınlık
Mesleği: Öğrenci
Okulu: Hogwarts Cadılık & Büyücülük Akademisi
Bina & Sınıfı: Gryffindor & V. Sınıf
Bildiği Diller: Fransızca, İtalyanca, İngilizce, Almanca ve İspanyolca.


Jamie ~ YanpKarakteristik Özellikleri
Sessiz, sakin, soğukkanlı, cesur ve ağırbaşlı... Carl, yakın çevresince bu sıfatlarla nitelendirilir. Arkadaşlarının yanında bile çok fazla lafa giren birisi değildir. Genelde izlemeyi tercih eder ve gerektiği zaman söz alır. Bu huyu, o daha çok küçük yaşlardayken bile tam anlamıyla oturmuştur. Ailesi, onun bu durumu için endişelenirler ve haklıdırlar. Çünkü Carl, kötü olan çoğu şeyi içine attığında, bu derin duygular, onu aşırı etkiler. Bir anda sinir küpüne dönüşebilir. Yine de zor sinirlenen birisi olmasına rağmen kızdığı zaman aşırı öfkelenir.

En tüyler ürpertici bir olayda bile kolayca soğukkanlı bir tavıra bürünebilir. Bu, onun için büyük bir avantajdır. Çünkü Carl, böylelikle daha sağlıklı ve rahat düşünür. Ailesi, bu konuda ona aşırı güvenir ve oğullarının kendi ayaklarının üstünde rahat bir şekilde durabileceğine inanırlar. Özellikle de evde olmadıkları uzun süre zarflarında. Çünkü Carl, ailesinin işleri gereği evden belirli aralıklarla uzak kalması yüzünden adeta yalnız yaşar. Neyse ki evdeki hizmetkar ve uşaklar sayesinde tek başına kaldığı zamanlarda idare edebilir. Aynı zamanda doğuştan bir liderlik özelliğine sahiptir.

Cesaret ve onur, onun için çok büyük birer kavramdır. İnsanların gözünde küçük düşmek ve "korkak" damgası yemek gibi bir şeyi kişiliğine yakıştıramaz. Sevdiklerine herhangi bir zarar geldiğinde onları korumak için canını bile verecek kadar cesurdur. Bu yüzden korkak ve başkasının arkasına sığınan insanlardan nefret eder.

Carl, ciddiyetsizlikten ve sululuktan hiç hoşlanmaz. Ailesinin ona kazandırdığı huylara bağlı olarak, nerede ne yapacağını çok iyi bilen birisidir. Ayrıca insanların, onun hakkındaki düşünceleri de kendisi için önemlidir. Bu yüzden davranışlarına çok dikkat eder. Dolayısıyla "tuhaf" olarak nitelendirildiği zamanlar da olmuştur.


Dış Görünüşü
Carl'ın siyah, düz, kalın telli ve sıkı saçları vardır. Dış görünüşüne önem verir. Modellik yaptığı kısa zamanda öğrendiği birkaç yöntemle de diğer tüm erkeklerden daha dikkat çekici görünebilir. Farkedilmeyi sever.

Köşeli bir çene yapısına sahiptir. Bu da onun erkeksi çekiciliğini daima ön plana çıkarır. Dudakları ve burnu, suratına oranla harika bir biçimde yaratılmıştır. Göz rengi ise değişkendir. Kimi zaman kahverengi, kimi zaman siyah görünür ama gerçek göz rengi kahverengidir.

Yapılı bir vücudu vardır ve bunu düzenli yaptığı sporlara, dikkat ettiği beslenme şekline ve modellik günlerine borçludur. Kilosu ne az, ne de çok; idealdir. Uzun bacak boyuna ve üçgen bir gövde yapısına sahiptir. Bu yüzden çevresindeki çoğu kız ondan etkilenmiş ve hoşlanmıştır. Carl, bununla çok fazla ilgilenmese de vücudunun bozulmaması için kendine dikkat etmekten hoşlanır.


En son Carl Dareàu Jamesson tarafından Çarş. Mayıs 19, 2010 11:46 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Troy C. McJohann
Seherbaz
Seherbaz
Troy C. McJohann


Mesaj Sayısı : 142
Doğum tarihi : 18/06/88
Yaş : 35
Mücadele Tarafı : Aydınlık
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : 'Andrew' isimli sarı-beyaz bir Sibirya kurdu.
Kayıt tarihi : 16/01/10

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Jamie ~ Left_bar_bleue90/100Jamie ~ Empty_bar_bleue  (90/100)
Düello Gücü:
Jamie ~ Left_bar_bleue0/0Jamie ~ Empty_bar_bleue  (0/0)

Jamie ~ Empty
MesajKonu: Geri: Jamie ~   Jamie ~ Icon_minitimePtsi Ocak 18, 2010 10:19 am

Jamie ~ Yan1uHobileri
* Arkadaşlarıyla buluşup, zaman geçirmek
* Müzik dinlemek
* Sporu takip etmek
* Quidditch oynamak
* Kitap okumak
* Yalnız kalıp, kafa dinlemek
* Ata binmek
* Ders çalışmak
* Ara sıra ağırbaşlılığı bırakıp, doyasıya eğlenmek
* Erkek arkadaşlarıyla muhabbet etmek
* Gitar çalmak
* Yağan yağmuru ve karı izlemek
* Kendince şiir yazmak


Fobileri
* Kibirli insanlar
* Karanlık taraftarları
* Ciddiyetsizlik
* Aşırı gürültü
* Kalabalık
* Yalan
* İhanet
* Arkadan konuşmak
* Rap ve klasik müzik
* Küçük düşmek
* Aşırı asılan kızlar
* Ard arda gelen sınavlar
Geçmisi
Carl, 23 Eylül 1993 yılı, perşemde günü, iki çocuklu bir ailenin ilk oğlu olarak dünyaya geldi. Ondan dört yıl sonra doğan kız kardeşi, bulaşıcı bir hastalık yüzünden doğumdan iki gün sonra öldü. Henüz çok küçük yaşlarda olmasına rağmen Carl, o günlerde bile ne yaşadığının farkındaydı ve derin bir üzüntüye kapıldı. O zamanlar bile harika bir çocuk olduğunu açıkça gösteriyor, ailesi bu konuda ondan çok gururlanıyorlardı.

Annesi ve babası, Carl'ı iyi bir eğitim için özel bir koleje verdiler. Dersleri çok başarılı ve arkadaşlarıyla iletişimi iyi olsa da sessizliğiyle sürekli dikkat çekiyordu. Büyücü olduğunun farkına altı yaşında vardı ve en iyilerinden birisi olmayı istedi. Bunun için gerekli azim ve yeteneğe sahip olduğunu düşününen Bay Jamesson ve eşi, onu bu sefer disiplinli bir eğitim için Durmstrang Akademisi'ne gönderdiler. On altı yaşına kadar harika bir öğrenim dönemi geçiren Carl, ardından yaklaşık bir yıl süren modellik tutkusu yüzünden okulu bırakmak istedi. On yedi yaşında ise bu tutkudan vazgeçerek, Hogwarts Akademisi'ne katılma kararı aldı.


En son Carl Dareàu Jamesson tarafından Çarş. Mayıs 19, 2010 11:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Troy C. McJohann
Seherbaz
Seherbaz
Troy C. McJohann


Mesaj Sayısı : 142
Doğum tarihi : 18/06/88
Yaş : 35
Mücadele Tarafı : Aydınlık
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : 'Andrew' isimli sarı-beyaz bir Sibirya kurdu.
Kayıt tarihi : 16/01/10

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Jamie ~ Left_bar_bleue90/100Jamie ~ Empty_bar_bleue  (90/100)
Düello Gücü:
Jamie ~ Left_bar_bleue0/0Jamie ~ Empty_bar_bleue  (0/0)

Jamie ~ Empty
MesajKonu: Geri: Jamie ~   Jamie ~ Icon_minitimePtsi Ocak 18, 2010 10:55 am



Jamie ~ Iconjamiedornan2 Jamie ~ Iconjamiedornanj Jamie ~ JD-jamie-dornan-5215762-100-100 Jamie ~ JD-jamie-dornan-5215765-100-100
Jamie ~ Jamie-jamie-dornan-1947631-100-100 Jamie ~ Jamie-jamie-dornan-1947633-100-100 Jamie ~ Jamie-jamie-dornan-1947627-100-100 Jamie ~ Jamie-jamie-dornan-1947634-100-100

Eklenmek İçin;

Ad & Soyad:
Karakterim Hakkında Düşündükleriniz:
Olumlu & Olumsuz & Nötr:
Kurgu (Kurguyu bana birakmayin!):
İcon (2-3 tane):


Lejant
Jamie ~ B8s6yh
Helle Sjofn Harald
o.x Benden Hoşlanan x.o
Helle... Ne zaman konuşmaya başlasak sürekli saçmalıyor ve kekelemeye başlıyor. Aslında onu şirin ve komik buluyorum. Sanırım benden hoşlanıyor. Arkadaşlarımın bazılarını da bu konu hakkında konuşurken duymuştum. Doğru olmalı, o halde. Güzel olduğunu inkar edemeyeceğim bir kız ama onun hakkında hissettiklerimden emin değilim. Ne ona ümit vermek, ne de kalbini kırmak istiyorum.

Jamie ~ S1reklJamie ~ 2vnl8ox
Melanie Moreau
o.x Aşk? x.o
Bana ne yaptığın konusunda pek emin değilim ama halimden şikayetçi olduğum söylenemez. Deniz yeşili gözlerin, etkileyici ses tonun ve güzel yüz hatların, beni kendimden almaya yetmişti. Peki hissettiklerim aşk mıydı? Bilmiyorum ama hoş ve çekici bir kız olduğunu inkar edemem. Senin gibi bir kız arkadaşım olmasını çok isterdim. Zaman her şeyi yoluna koyacaktır. Belki de?...

Jamie ~ Willa11Jamie ~ Willa19
Svetlana Djevaczka
o.x Nötr x.o
Benden hoşlanmadığını her halinden anlayabiliyorum. Sendeki de klasik Gryffindor-Slytherin düşmanlığı sendromundan. Ama ben bu tür şeyleri pek umursamam ve bunun gerçek karakterini gösterdiğini düşünmüyorum. Siz Slytherinliler bunu moda olduğu için mi yapıyorsunuz? Bence öyle. Bu yüzden içini bilemediğim için senin hakkında ne kötü ne de iyi bir şey düşünemeyeceğim.

Jamie ~ 147cl4Jamie ~ 165sy4
Giselle Pallis
o.x Dost x.o
İlk izlenimlerime göre sen sevilen ve kolay arkadaş edinebilen bir kızsın, Giselle. Birisinin senden nefret etmesi çok şaşırtıcı olur doğrusu. İçten ve sıcak tavırların, zor anlarda arkadaşlarının yanında oluşun ve sohbetinle okulda kendimi yakın hissettiğim insanlardansın. Dostluğun için her şeyi yapabilirim.

Jamie ~ 91063530Jamie ~ 12310608
Evangelina Blaise
o.x Arkadaş x.o
Seninle tanışmamız garip olmuştu. Benim gibi soğuk biri olduğunu düşünmüştüm. Aslında ben pek kolay arkadaş edinemem ama seninle hemen konuşmaya başlamıştık. Bana benim yanımda rahat hissettiğini söylediğinde seni onaylamıştım. Ruh ikizi olduğumuzu düşündüğüne söylediğinde de...

Jamie ~ 2aaajqoJamie ~ 14b4vpw
Artemis M. Poseidon
o.x Asılan x.o
Benden hoşlandığını görmemek elde değil. Gerçi bütün erkeklerden hoşlandığın apaçık ortada. Sözde takılıp tam kucağıma düşmen ve o sırada bana veya vücuduma olan bakışların bunu kesin olarak ortaya koyuyor. Senin gibi kızlardan nefret ettiğimi söylememe gerek var mı? Yazık. Hogwarts'a ne olmak için geliyorsun? Yerin burası değil, güzelim.


En son Carl Dareàu Jamesson tarafından C.tesi Nis. 24, 2010 10:11 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Troy C. McJohann
Seherbaz
Seherbaz
Troy C. McJohann


Mesaj Sayısı : 142
Doğum tarihi : 18/06/88
Yaş : 35
Mücadele Tarafı : Aydınlık
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : 'Andrew' isimli sarı-beyaz bir Sibirya kurdu.
Kayıt tarihi : 16/01/10

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Jamie ~ Left_bar_bleue90/100Jamie ~ Empty_bar_bleue  (90/100)
Düello Gücü:
Jamie ~ Left_bar_bleue0/0Jamie ~ Empty_bar_bleue  (0/0)

Jamie ~ Empty
MesajKonu: Geri: Jamie ~   Jamie ~ Icon_minitimePtsi Ocak 18, 2010 10:56 am

Lejant
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Eólan Nicholson
Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Çalışanı
Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Çalışanı
Eólan Nicholson


Mesaj Sayısı : 257
Doğum tarihi : 16/04/97
Yaş : 27
Kayıt tarihi : 26/10/09

Jamie ~ Empty
MesajKonu: Geri: Jamie ~   Jamie ~ Icon_minitimeÇarş. Ocak 20, 2010 12:39 am

Jamie ~ B8s6yh

Ya kurgu tam aklımda oluşmadı ama şimdi Helle senden hoşlanıyor olabilir ((: Aşık olduğu ilk kişi Carl ve onun yanında saçma şekilde kekelemeye, kızarmaya başlıyor. Bu halleri sana biraz komik geliyor. Hani şu partner işi vardı bide ((: Sonra kara vericem demiştin ((: Eğer birini seçmezsen kurgumuz böyle olabilir ((: Daha sonra sende hoşlanıyosun fln. Bla bla bla...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Troy C. McJohann
Seherbaz
Seherbaz
Troy C. McJohann


Mesaj Sayısı : 142
Doğum tarihi : 18/06/88
Yaş : 35
Mücadele Tarafı : Aydınlık
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : 'Andrew' isimli sarı-beyaz bir Sibirya kurdu.
Kayıt tarihi : 16/01/10

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Jamie ~ Left_bar_bleue90/100Jamie ~ Empty_bar_bleue  (90/100)
Düello Gücü:
Jamie ~ Left_bar_bleue0/0Jamie ~ Empty_bar_bleue  (0/0)

Jamie ~ Empty
MesajKonu: Geri: Jamie ~   Jamie ~ Icon_minitimeÇarş. Ocak 20, 2010 10:21 am

Eklendin. Bir ara Rp de yapalım. (:
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Lillian Beaumont
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Lillian Beaumont


Mesaj Sayısı : 430
Mücadele Tarafı : Diğeri.
Sihirsel Soy : Safkan.
Kayıt tarihi : 17/10/09

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Jamie ~ Left_bar_bleue100/100Jamie ~ Empty_bar_bleue  (100/100)
Düello Gücü:
Jamie ~ Left_bar_bleue30/60Jamie ~ Empty_bar_bleue  (30/60)

Jamie ~ Empty
MesajKonu: Geri: Jamie ~   Jamie ~ Icon_minitimePerş. Ocak 21, 2010 2:43 pm

Melanie Moreau
Jamie ~ S1reklJamie ~ 2vnl8oxJamie ~ W7lxy8

Avatar-imza yapmayı bıraktım. Hadi rp yapalım. xD
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Sonia Michelle Williams
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Sonia Michelle Williams


Mesaj Sayısı : 1429
Doğum tarihi : 11/08/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Lucifer
Sihirsel Soy : 33. dereceden safkan Mason.
Evcil Hayvanı : İber Vaşağı.
Kayıt tarihi : 01/05/09

Bilgiler
Quidditch Mevkiî: Arayıcı
Rpg Puanı:
Jamie ~ Left_bar_bleue90/100Jamie ~ Empty_bar_bleue  (90/100)
Düello Gücü:
Jamie ~ Left_bar_bleue0/0Jamie ~ Empty_bar_bleue  (0/0)

Jamie ~ Empty
MesajKonu: Geri: Jamie ~   Jamie ~ Icon_minitimePerş. Ocak 21, 2010 2:49 pm

Oleeey. Öm'ye gel Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Eólan Nicholson
Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Çalışanı
Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Çalışanı
Eólan Nicholson


Mesaj Sayısı : 257
Doğum tarihi : 16/04/97
Yaş : 27
Kayıt tarihi : 26/10/09

Jamie ~ Empty
MesajKonu: Geri: Jamie ~   Jamie ~ Icon_minitimePerş. Ocak 21, 2010 2:58 pm

Tamam yaparız bi ara Ezgicim xD. Ama şimdi bir arkadaşa sözüm var da xD.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Troy C. McJohann
Seherbaz
Seherbaz
Troy C. McJohann


Mesaj Sayısı : 142
Doğum tarihi : 18/06/88
Yaş : 35
Mücadele Tarafı : Aydınlık
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : 'Andrew' isimli sarı-beyaz bir Sibirya kurdu.
Kayıt tarihi : 16/01/10

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Jamie ~ Left_bar_bleue90/100Jamie ~ Empty_bar_bleue  (90/100)
Düello Gücü:
Jamie ~ Left_bar_bleue0/0Jamie ~ Empty_bar_bleue  (0/0)

Jamie ~ Empty
MesajKonu: Geri: Jamie ~   Jamie ~ Icon_minitimePerş. Ocak 21, 2010 6:12 pm

Eklendin, Merve'm...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Sonia Michelle Williams
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Sonia Michelle Williams


Mesaj Sayısı : 1429
Doğum tarihi : 11/08/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Lucifer
Sihirsel Soy : 33. dereceden safkan Mason.
Evcil Hayvanı : İber Vaşağı.
Kayıt tarihi : 01/05/09

Bilgiler
Quidditch Mevkiî: Arayıcı
Rpg Puanı:
Jamie ~ Left_bar_bleue90/100Jamie ~ Empty_bar_bleue  (90/100)
Düello Gücü:
Jamie ~ Left_bar_bleue0/0Jamie ~ Empty_bar_bleue  (0/0)

Jamie ~ Empty
MesajKonu: Geri: Jamie ~   Jamie ~ Icon_minitimePerş. Şub. 18, 2010 10:07 am

Karakterimle başka kurgu oluşturmak isteyen yok mu? -_- Kendisini çürümeye bırakmak istemiyorum. Bir ara kendimi de ekleyeyim bari. Jamie ~ 973746
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Jonelle Blanchard

Jonelle Blanchard


Mesaj Sayısı : 124
Mücadele Tarafı : Henüz kesin bir karar veremedi.
Sihirsel Soy : Safkan.
Evcil Hayvanı : Elle, Jone.
Kayıt tarihi : 12/01/10

Jamie ~ Empty
MesajKonu: Geri: Jamie ~   Jamie ~ Icon_minitimePerş. Şub. 25, 2010 3:07 pm

Jamie ~ Willa11Jamie ~ Willa17Jamie ~ Willa19Jamie ~ 33ld05s_th
Klasik Slytherin - Gryffindor düşmanlığı Sveta ile Carl arasında da vardır falan. Normalde karakterim öyle şeylere pek önem vermese bile zaman zaman onu Slytherin yapan özellikleri baskın çıkabiliyor.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Giselle Pallis

Giselle Pallis


Mesaj Sayısı : 70
Mücadele Tarafı : Aydınlık
Sihirsel Soy : Safkan
Kayıt tarihi : 21/01/10

Jamie ~ Empty
MesajKonu: Geri: Jamie ~   Jamie ~ Icon_minitimePerş. Şub. 25, 2010 9:01 pm

Jamie ~ 147cl4 Jamie ~ 165sy4 Jamie ~ 116se9 Jamie ~ 104lw8 Jamie ~ 94ea1 Jamie ~ 97ws7 Jamie ~ 101av6

Dost olabilirler. Birbirlerine güvenen ve zor anlarda diğerinin yanında olmaya çalışan, beraber eğlenen. ... Aklına daha farklı şeyler gelirse istediğin gibi ekleyebilirsin. =)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Wilhelmina Pangborn
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Wilhelmina Pangborn


Mesaj Sayısı : 265
Doğum tarihi : 16/01/95
Yaş : 29
Mücadele Tarafı : Kararsız.
Sihirsel Soy : Safkan
Kayıt tarihi : 28/01/10

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Jamie ~ Left_bar_bleue98/100Jamie ~ Empty_bar_bleue  (98/100)
Düello Gücü:
Jamie ~ Left_bar_bleue30/60Jamie ~ Empty_bar_bleue  (30/60)

Jamie ~ Empty
MesajKonu: Geri: Jamie ~   Jamie ~ Icon_minitimePaz Şub. 28, 2010 11:24 am

Evangelina Blaise

Jamie ~ 91063530Jamie ~ 12310608

Carl hoşuna gidiyo Evangelina'nın. Hem fiziksel, hemde ruhsal olarak onun yanında kendisini rahat hissediyor. Ruh ikizi olduğunu düşünüyor değil. Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Troy C. McJohann
Seherbaz
Seherbaz
Troy C. McJohann


Mesaj Sayısı : 142
Doğum tarihi : 18/06/88
Yaş : 35
Mücadele Tarafı : Aydınlık
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : 'Andrew' isimli sarı-beyaz bir Sibirya kurdu.
Kayıt tarihi : 16/01/10

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Jamie ~ Left_bar_bleue90/100Jamie ~ Empty_bar_bleue  (90/100)
Düello Gücü:
Jamie ~ Left_bar_bleue0/0Jamie ~ Empty_bar_bleue  (0/0)

Jamie ~ Empty
MesajKonu: Geri: Jamie ~   Jamie ~ Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:00 am

Evet, hepinizi ekledim. ^^
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Hartley Nicholson
Esrar Dairesi Çalışanı
Esrar Dairesi Çalışanı



Mesaj Sayısı : 333
Doğum tarihi : 16/01/95
Yaş : 29
Mücadele Tarafı : "
Evcil Hayvanı : Scottish Terrier
Kayıt tarihi : 01/02/10

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Jamie ~ Left_bar_bleue98/100Jamie ~ Empty_bar_bleue  (98/100)
Düello Gücü:
Jamie ~ Left_bar_bleue0/0Jamie ~ Empty_bar_bleue  (0/0)

Jamie ~ Empty
MesajKonu: Geri: Jamie ~   Jamie ~ Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 4:50 pm

Ehem! Artemis'in sende gözü var demeye gerek var mı? Sanmıyorum Very Happy İconlar Lejantta.

Aslında;

Artemis ile okulun bahçesinde tanıştınız. Giydiği topuklu ayakkabılar sebebi ile dengesini kaybedip(!) yere düşerken sen yakaladın. O zamandan beri senide eski sevgili kervanına katmaya istekli.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Troy C. McJohann
Seherbaz
Seherbaz
Troy C. McJohann


Mesaj Sayısı : 142
Doğum tarihi : 18/06/88
Yaş : 35
Mücadele Tarafı : Aydınlık
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : 'Andrew' isimli sarı-beyaz bir Sibirya kurdu.
Kayıt tarihi : 16/01/10

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Jamie ~ Left_bar_bleue90/100Jamie ~ Empty_bar_bleue  (90/100)
Düello Gücü:
Jamie ~ Left_bar_bleue0/0Jamie ~ Empty_bar_bleue  (0/0)

Jamie ~ Empty
MesajKonu: Geri: Jamie ~   Jamie ~ Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 10:11 am

Ekledim.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Jamie ~
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Jamie~

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Phoenix ! ~ Harry Potter Rpg ::  ||| Başlangıç :: RPG Dışı-
Buraya geçin: