Phoenix ! ~ Harry Potter Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaEski ParşömenLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Darja Iordache.

Aşağa gitmek 
+3
Lillian Beaumont
Kevin Marquéz
Darja Iordache
7 posters
YazarMesaj
Darja Iordache

Darja Iordache


Mesaj Sayısı : 103
Doğum tarihi : 12/01/92
Yaş : 32
Mücadele Tarafı : Jesus Christ superstar.
Sihirsel Soy : Anne tarafından kronolojik olarak safkan-kofti-cadı, baba tarafındansa sihirsel soysuz.
Kayıt tarihi : 01/11/09

Darja Iordache. Empty
MesajKonu: Darja Iordache.   Darja Iordache. Icon_minitimeSalı Kas. 03, 2009 9:31 pm


Parva leves capiunt animos.
Ovidius
Darja Magdaléna Iordache
16
Transilvanya Romanya
Baba Vlad Iordache Romanya
Anne Benedikta Prochazka Çek Cumhuriyeti




Darja Iordache. 5823Ivi
Acta est fabulaOyun bitti
On dört yıllık bedenim, kimlik yanılgısının aksine çoktan kadındı. Vaktinin takdire şâyan bölümünü şatonun antik kütüphanesinde geçiren, babam Vlad’ın en küçük kardeşi Anton, sonunda odamda belirmişti. Kestane rengi Rönesans bukleleri ve keskin hatlı yüzüyle genç bir erkek olmanın tüm ışıltısını taşıdığı âşikardı. Onun sayesinde kütüphanenin sekiz asırlık tozlu tarihi önümde uzanırdı, keşfedişlerimizin sınırı yoktu. Ailemizin tarihiyle gurur duyduğundan genellikle kitaplığın arşivlerinde gözden kaybolur, saatler sonra elinde Latince bir kitapla döner ve bana okumaya başlardı. Ona bu kadar ilginç gelişimin sebebi yalnızca entelektüel zekâm değildi kuşkusuz, beni doğurma hatasına düşen ve aslen bir kofti olan Benedikta’nın yarı İngiliz kanı sayesinde damarlarımda tılsım akıyordu. Yadsınamaz ilginçlikteki karışımların ürünüydüm Anton için. Aynı genlere sahip olmamıza rağmen o yalnızca Iordache’ların soylu ve karanlık kanını alabilmişti. Bense –hiç istemememe karşın- ona ve ailemizdeki bazı kişilere mükemmel derecede çekici görünen büyücü kanını da bedenimde taşıyordum. Kimileri yakılmam gerektiğini düşünürdü. Hatırladığım ilk çehrenin Anton’a ait oluşu ikimiz açısından da tuhaf bir ayrıntı değildi, dokunduğum ilk erkek de oydu. Aramızdaki yaş farkının azlığı yüzünden beraber büyümüştük; Anton’a asla “amca” hitabında bulunduğumu hatırlamıyorum.
Asırlık ahşap kapıyı iterek odamda belirdiğinde yüzündeki bakışı tanımıştım; küçükken eski usul kadın-erkek ilişkileri üzerine bulduğu kitapları okumak için attığı bakışların hevesiyle çehresi parlıyordu. Herkesten uzakta oynadığımız, çocukça cinsiyet keşfetme maceralarını barındıran oyunların üzerinden büyük bir zaman dilimi geçmişti; belki yatak direklerimin yanına tüm zarâfetiyle oturup saçımı okşamaya başladığında amacı bu oyunlardan fazlasını canlandırmak değildi. Hogwarts’tan henüz dönmüş olmamın etkisiyle, altı aydır beni göremediğinden özlemişti kuşkusuz. Yanıma sokulup, bukleli başını göğsüme koyduğu an ya da tıpkı birkaç sene öncesindeki gibi dudaklarını benimkilere bastırdığında oynadığımız şeyin artık bir oyun olmadığını fark etmiştim. Ne olursa olsun küçük öz amcamdan hamile olabileceğimi düşünmemiştim. Kırk iki günün ardından bu gerçek yalnızca ben, Anton ve şatonun doğusundaki küçük kilisenin rahibelerinden yaşlı Rodica tarafından bilinen bir gizdi. Rodica, Tanrı’nın beni affetmesi için dua ettikten sonra karnımdaki şeytanı düşürmemi sağlayacak olan sıvı karışımını hazırlamıştı. Transilvanya’da soğuk geçen ağustos gecelerinin birinde, Anton ve Rodica’dan başka kimsenin olmadığı odamda, ızdırap ateşleri içinde kıvranarak bedenimdeki günah tohumundan kurtuldum. Kanlı çarşaflar yakıldı ve Anton, Rodica'ya çenesini kapalı tutması için yüklü miktarda para ödedi.

Londra’ya dönmemi gerektiren tarihe kadar toparlanabilmem mucizeydi. Babamın soruları karşısında uydurulan kanamalı hastalık masalı da dağlarda kıvrılan Hogwarts Ekspresi’nin dumanı gibi uçup gitmişti. Anton’un, ayrılışımdan birkaç gün sonra Fransa’ya gittiğini Noel için döndüğüm vakit öğrenmiştim. Son iki yıldır onu hiç görmedim.
Familia
Ad majorem Dei gloriamTanrı'nın ihtişamlı görkemi için
Vlad’dan aldığım kan, Benedikta sebebiyle sahip olduğum tuhaf özelliklerden daha büyük bir zevk kaynağı benim için. Çok eskiye dayanan Iordache soyu, on ikinci yüzyıldan ihtibaren Transilvanya’nın yüksek tepelerinden birindeki şatomuzda yaşamaya devam etti. Atalarım, Tanrı’nın kutsal adını korumakla görevli olan asillerdi. Haçlı Ordusu'nda savaşıp O'nun adını yüceltirken servetlerini tahmin edilemeyecek boyutlara katlamışlardı. Kuşaklardır ailenin en büyük erkeklerine verilen Vlad adının cazibesine kaynaklık eden Vlad Tsepes ya da bilinen adıyla III. Vlad Dracula'nın -atalarımın, büyükbabamın ve babamın hayran olduğu cani prensin- soyuyla tarihin bir döneminde birleştiğimiz birkaç kitapta rastlanılan gerçeklerden. Tanrı adına asırlardır yüzlerce orduyla çarpışan Iordachelar’ın diğer yandan da böylesine tanrıtanımaz oluşunu bu gerçeğe bağlıyorum.
Annesi safkan İngiliz bir cadı, babası Çek bir büyücü olan Benedikta ise onlardan efsunlu kan alamayan soğuk yüzlü bir koftidir. Öz annem olmasına karşın bana beslediği hastalıklı düşüncelerin altında yatan sebep, bu sihrin kendisi atlanılarak bana bahşedilmiş olmasıdır. Ziyarete gelen büyükannem Mary sayesinde gün yüzüne çıkan cadılık yetim, yaklaşık yedi yıl sonra kendimi King's Cross’da bulmamı sağlamıştı. Bu sebepten ona karşı derin bir kin besliyorum. Soyumdan –kabullendiğim soy olan Iordachelar’dan- kimsenin İngiliz büyücü okullarına kapatılmadığı âşikar.
Benedikta dışında soyumdan kimseye kin beslemiyorum, Anton’a bile.

Persona
Homines quod volunt creduntİnsanlar inanmak istediklerine inanırlar
İngilizlerin aşırı yüksek ahlâkları için fazlasıyla uçuk, belki de Ortaçağ’ın karanlık ahlâksızlığına özgü kalmaktayım. Şüphesiz ki bunda Anton’un etkisi büyük. Kiliseye olan tüm bağlılığıma karşın sapkın biriyim. Erkek adı verilen basit yaratıkların egosunu kabartıp, onları çeşitli hazlarla mutlu ettikten sonra kendime has yöntemlerle işkence etmek zevk alma yöntemlerinden biridir. İnsan içine sıkça karışmayı tercih ettiğim söylenemez. Hogwarts’a getirdiğim sandıkların biri genellikle farklı ülkelerden alınmış kitaplarla dolu olur. Boş laflar sarf ettiğim görülmemiş bir şeydir; gevezeliği sevmem zira. Hayatımda “sırdaş” adı verilen kişilerden bulunmaz. Gizlerimi insanlara açmak hoşlanmadığım durumlardandır. Katı ahlâk düzeyine sahip kişilerin, bina kavgası konusunda hevesli olan ergenlerin ve sosyal kız gruplarının yanına uğramaması gereken biriyim. Kapalı havanın hakim olduğu bir gölgede büyüdüğümden olsa gerek, güneş ve ısı tenime zarar verir.
Fazlası olsa da, yazık ki size tehlikelerim hakkında hiçbir şey söylemeyeceğim.


En son Darja Iordache tarafından Ptsi Ara. 14, 2009 5:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://phoenix-ro.yetkin-forum.com/kimlikler-f6/darja-iordache-t
Darja Iordache

Darja Iordache


Mesaj Sayısı : 103
Doğum tarihi : 12/01/92
Yaş : 32
Mücadele Tarafı : Jesus Christ superstar.
Sihirsel Soy : Anne tarafından kronolojik olarak safkan-kofti-cadı, baba tarafındansa sihirsel soysuz.
Kayıt tarihi : 01/11/09

Darja Iordache. Empty
MesajKonu: Geri: Darja Iordache.   Darja Iordache. Icon_minitimeSalı Kas. 03, 2009 9:40 pm


Darja Iordache. 7017

Spoiler:
*Eklenmek için kurgu/kurgumsu ve bir icon.

Darja Iordache. 51
Jaska Ilmarinen
Küçük yaşıma rağmen geliştirebildiğim önyargılarımla gittiğim Hogwarts’ın çekilmez olacağını düşünüyordum açıkçası. İngilizce’me yansıyan sert doğu Avrupa aksanı diğerleriyle ayrışmamı sağlayan ilk unsurdu. Burada olmayı istemiyordum ama buradayım. Seninle nasıl yakınlaştığımızı hatırlamıyorum, tuhaf olanı sen de hatırlamıyorsun. En azından bana böyle söylemiştin. En tuhaf ilişkilerimden birine baş kahramanlık ettiğini söylemeliyim ki buna Anton’la yaşadığımız da dahil. Üçüncü dönemin Noel yortusunda gidecek daha iyi bir yerin olmadığı gerekçesiyle Transilvanya’ya benimle geldiğin zaman ailemin şatosunun okuduğun kitaplardaki gothic mekanlara mahsus yerlerden olduğunu düşünmüş, tüm tuhaflığa rağmen diğer Noel’de ve sonrakinde de gelmiştin. “Eve” beraberimde getirdiğim tek kişi olma unvanına sahip olduğunun sen de bilincindesin. Son gelişinde, yatağımda beraber uzanırken, ilişkimizin boyutlarını kırma düşüncesiyle attığın adım ve benim verdiğim hevesli karşılık içeri dalıveren nedimem tarafından bölününce bu girişimin bir yenisini denemedik. Henüz. Kesinlikle dostum değilsin, sevgilim zaten değilsin. Flört sayılamayacak kadar çok şey paylaşıyoruz. Öz amcamdan hamile kaldığımı ve doğmayan bebeğimi öldürüş şeklimi biliyor olmana rağmen bana olan mesafende uzaklaşma olmayışını her daim yadırgadığımı söylemeliyim.

Darja Iordache. 28lswn5
Melanie Moreau
Eski, yamalı ve kötü kokan şapkanın beni yerleştirdiği binanın Ortak Salon’una inme zamanıydı. Kimse ilgimi çekemiyordu. Birbirine benzeyen yüzler, yaşıtlarımın o şeytani ve küçük suratları. Sonunda bakmamaya karar verdim. Sosyalleşmeyi gerektiren yatakhaneye girdiğimde artık etrafa karşı –zaten zayıf olan- ilgimi yitirdiğimi anımsıyorum. Odayı paylaşmak zorunda olduğum üç kişinin farkında bile değildim, boş boş konuşuyorlardı. Dört direkli yatağa oturup dokuz asırlık, Latince İncil’i alışkanlık gereği kurcalamaya başladığım sırada yanımda açık sarı saçların ve ilgili bakışlarınla belirmiştin. Kendimi tanıtma gereği duymamamdan ötürü, merak ya da başka bir şeyle konuşmak istiyordun. Ufak bir tanışma yaşadık ve o günden ihtibaren bakışların üzerimde hissettiğim hava bulutu gibi oldu. Tek gözlemcim değildin fakat tek sayılabilecek derecede sakin bir gözlemciydin. Sonra diyaloglar geldi. Şaşırmaya müsait olmayan yapım ve mübalağaya olan uzaklığım sebebiyle bir çeşit güven geliştirdim sende. Bunu hissediyorum. Bana anlattıkların, insanların benim ağzımdan asla öğrenemeyecekleri şeylerdi. Başkalarıyla kendim hakkında bile konuşmayı sevmezken, ikinci şahıslar hakkında konuşmaya hiç yanaşmayacağımı biliyor olmalıydın. Bense sustum. Transilvanya, Anton, atalarım ve minik vücuduma sığan sapkınlıklarım hakkında hiçbir şey bilmedin, belki de bu sebepten yanında rahattım. Seni başımdan atmak adına hamleler yapmama gerek olmuyor çünkü başarılı biçimde verebileceğim tepkileri kestirebiliyorsun. Belki de hoşuma giden budur.

Darja Iordache. 675bnc
Nathaniel Morel
Kütüphanede, oturduğun masaya oturmuştum. Birkaç gün sonra sen benim oturduğum masaya yöneldin, sonra ben. Sualsizce aynı mekanlarda bulunup, birbirimize yakın olma antlaşması yapmış gibiydik. Tuhaf bir tanışma yöntemi sayılabilirdi. Seninle beraberken konuşmamak hoşuma gidiyor. Karşımda sadece görüntün ve ürkek havanla oturuyorsun, ben eski bir kitaba gömülüyorum. Bana hissettirdiğin şey huzur değil, aslında rahatsızlık bile verdiğin oluyor fakat insan ırkının sefilliklerinden ayrı bir içe dönüklük var sende. Sebebini bilmiyorum. Sen de benim sebeplerimi bilmiyorsun. Nereden geldiğim hakkında en ufak bir fikrin olduğunu sanmıyorum, belki aksanımın ele verişleri kafanda bir şeyler belirmesini sağlıyordur. Yanında zaman geçirmek, yalnızlığımla zaman geçirmek kadar cazip ve güzel. Sorgu yok, gevezelik yok, merak yok. Melankolik güzelliğin beni etkiliyor olabilir, ilgilenmediğin anlarda yüzüne dokunmaktan ve parmaklarımı hatlarında dolaştırmaktan zevk alıyorum. Benim için ihtiyaç gibisin. İleride birbirimize anlatmaya başlarsak ve bu buharlı hava kaybolursa ne olur, bilemiyorum.

Darja Iordache. Jim-jim-sturgess-7885945-100-100
Sylvain Solent
Sesini sürekli duyuyordum. Ortak Salon'da, Büyük Salon'da, Avlu'da. Jaska'yı bulmak için Erkekler Yatakhane'sine girdiğim zamanlarda bile odaların birinden boğuk boğuk konuşman duyuluyor gibiydi. Kelimeleri seviyordun sanki, onlarla insanları etkileyebiliyordun. Konuşman yaşamımın arka fonundan akıp giderken neden ön saflara gelemeyeceğini düşünmüştüm. Tüm bu etkileyici gevezeliklerin ardında değişik bir insan olabilirdi. Neden bilmiyorum ama kişileri keşfetmeye dair çabalarda bulunmak huyum değildir. Sana yönelik olan da çaba değil, doğal bir çekimdi. Meraklı gözlerin reddedişte bulunmamıştı. Pürüzsüz İngiliz aksanının karşısında doğu Avrupa aksanımla cevap verirken ilk vakitler beni yadırgadın mı bilmiyorum. Yadırgadığın şey aksanım değil, cevaplarım da olabilirdi. Sosyal kişiliğinin ardındakini bulduğumdaysa sana olan mesafemi azalttım. Kelimeleri seven ve onlarla insanları etkileyebilen bir gevezeden çok daha fazlasıydın. Sende hoşuma giden de bu.

Darja Iordache. Ecf99134345904
Scott Carlsson
Erkeklere yönelimimin başladığı yaşlarda gözüme çarpanlardandın. Hayalet gibi olan varlığın sanki her an ensemde, bir vakit sonra burnumun ucundaydı. Buzul gözlerini üzerimde hissediyordum. Önceleri çekiciliğini kullanmak tek isteğim olabilirdi. Belki ufak bir cinsiyet oyunu. Tarafından tanındığımı sanmıyorum, en fazla kültürel eğilimlerde bulunan ve sosyalleşme çabasında olmayan bir genç kızım gözünde. Hakkımdakileri öğrensen, gözündeki portre yücelir mi, ürkütücülüğe mi bürünür bilemiyorum. İnce yüzünün bana karşı takındığı arzulu ifadeye elimde olmadan gülümsemek, sana karşı açık bir avans sağladığımı düşündürek. İstediğim de bu. Solgun dudaklarını haykırırken, narin derini gerginliğiyle düşünüyorum. Tüm erkekleri kölem yapmak idealinde olmayabilirim ama seni bu oyunda köle yapmak tarif edilemez bir macera olabilir. Özellikle de bu kölelik karşı tarafın da kabulü olursa.


Darja Iordache. Frsdgrd
Lestat S. L. Parris
Bakışlarındaki abartılı davet aramızda oynanılan tuhaf oyunun bir parçası olabilirdi, ah hatta kaynağı. Şamdan başında Decameron'a saplanmıştım sanki, ilk o vakit çekingesiz figürünün beni eski dünyadan koparabilme gücünü keşfettim. İzleniyordum. Üstelik izleyen bu koyu renk gözlerde tiksinme veya yoğun ergen arzusu bulamıyordum. Aksine katıksız bir tahrik vardı. İşte seni sıradanlıktan çıkaran ayrıntıların ilki buydu ve devam etti, yani gözünde flörtöz olup olmamam önemli değildi. Merdiven yanında, goblenlerin önünde ya da derslik çıkışı yanıma yanaşan hemcinslerine karşı "hassas dişiliğimi" konuştururken fondaki gölgeni fark etmemek imkansızdı. Yine de diyaloğa geçmedik. Beden dilinin çekiciliğinden olsa gerek. Sende her iki cinsiyeti de etkileyenlere mahsus o tuhaf esrarlardan olduğu gerçeğini sezinlediğimi itiraf etmeliyim. Yalnızca güzelliğinden değil, kişiliğinin gizeminden de tatmak istiyorum.

Darja Iordache. Doutzenicon03yf7
Rhodél Jailes
Önemsiz, kafa yormaya değmeyen. Bu senin hakkında en basite indirgenmiş tanım olmalı. Dikkat çekmeye ve erkeklere basit hazlar sunmaya programlanmış o bilinçsiz yaratıklardan birisin. Seninle aynı cinsiyeti paylaşmak zorunda oluşum bana bir acı yaşatmıyor, ne vakit karşımda görsem silüetinden kurtulmak için basit bir baş çevirme yetiyor zira. "Cehalet mutluluktur" tezinin canlı örneği sensin sanırım.


En son Darja Iordache tarafından Cuma Ocak 01, 2010 4:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 14 kere değiştirildi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://phoenix-ro.yetkin-forum.com/kimlikler-f6/darja-iordache-t
Kevin Marquéz
Büyüceşura Hâkimi
Büyüceşura Hâkimi
Kevin Marquéz


Mesaj Sayısı : 263
Mücadele Tarafı : Aydınlık
Sihirsel Soy : Safkan
Kayıt tarihi : 14/07/09

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Darja Iordache. Left_bar_bleue100/100Darja Iordache. Empty_bar_bleue  (100/100)
Düello Gücü:
Darja Iordache. Left_bar_bleue0/0Darja Iordache. Empty_bar_bleue  (0/0)

Darja Iordache. Empty
MesajKonu: Geri: Darja Iordache.   Darja Iordache. Icon_minitimeSalı Kas. 03, 2009 11:17 pm

Spoiler:
Kurguyu sen yazmıştın zaten, onun için öpücüklerimi yolluyorum buradan falan. İcon olayını da biliyorsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Darja Iordache

Darja Iordache


Mesaj Sayısı : 103
Doğum tarihi : 12/01/92
Yaş : 32
Mücadele Tarafı : Jesus Christ superstar.
Sihirsel Soy : Anne tarafından kronolojik olarak safkan-kofti-cadı, baba tarafındansa sihirsel soysuz.
Kayıt tarihi : 01/11/09

Darja Iordache. Empty
MesajKonu: Geri: Darja Iordache.   Darja Iordache. Icon_minitimeSalı Kas. 03, 2009 11:31 pm

Eklendin, bebiçko. Lügatımdaki salak sözcükleri üzerinde kullanıyorum sanırım.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://phoenix-ro.yetkin-forum.com/kimlikler-f6/darja-iordache-t
Lillian Beaumont
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Lillian Beaumont


Mesaj Sayısı : 430
Mücadele Tarafı : Diğeri.
Sihirsel Soy : Safkan.
Kayıt tarihi : 17/10/09

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Darja Iordache. Left_bar_bleue100/100Darja Iordache. Empty_bar_bleue  (100/100)
Düello Gücü:
Darja Iordache. Left_bar_bleue30/60Darja Iordache. Empty_bar_bleue  (30/60)

Darja Iordache. Empty
MesajKonu: Geri: Darja Iordache.   Darja Iordache. Icon_minitimeC.tesi Kas. 07, 2009 11:19 pm

Darja Iordache. 2d1pds2Darja Iordache. 28lswn5Darja Iordache. 16k6s8g

Seninle okulun ilk gecesi, yatakhanede tanışmıştık. Diğer öğrencilere karşı olan davranışların beni etkilemedi değil. Başta öylesine bir tanışmaydı aslında. Eksik bir tanışmaydı. Ancak yine de her zamanki gibi, pek yakınında olmadım. Sadece uzaktan izledim. Çok iyi bir gözlemci olduğum için, seni de çözümlemek kolay oldu. Başkalarıyla olan ilişkilerin, duygu ve düşüncelerin, kesinlikle bana göre biriydin. Bu yüzden iksir dersi çıkışında sana yaklaşmaya karar verdim. Ve yaptımda. Bu seferki kısa ancak eksikleri giderilmiş bir tanışmaydı. Gözlemlerime dayanarak, sana hoşlandığın şekilde davrandım. Belki de bu yüzdendir ki, sen de etkilenmiş gibi görünüyordun. Sonra sana olan güvenimi o kadar güçlendirdin ki, en karanlık sırlarımı bile açıkladım sana. Ancak biri dışında. Kararsızlığım. Henüz yerine oturmamış, ergen duygularım aklımı karıştırıyordu. Her ne kadar erkeklerden hoşlandığımı bilsem de, sana olan duygularım oldukça ilginçti. İsimsiz bir duyguydu bu. Tutku ya da bağlılık. Belki de sadece bir çeşit saplantı. Ama yine de bu ilginç dostluğumuzu kaybetmemek adına söylemiyordum. Evet çok ilginçti. Sanki birbirine katlanamayan siyam ikizleri gibiydik. Davranışlarımız, duygularımız ve isteklerimiz benzer olduğu için, atışmalarımız çok oluyordu. Ancak bir süre sonra bir kavga ya da atışma sırasında birbirimize arka çıktığımız için, alıganlığımız kısa sürüyordu. Seneler sonra bu dostluğumuz güçlendi. Ve aramızda hiç kopmayacak bir bağ oluştu.


#Kurgu saçmalamak. *-* Üzgünüm, tıkandım kaldım.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Darja Iordache

Darja Iordache


Mesaj Sayısı : 103
Doğum tarihi : 12/01/92
Yaş : 32
Mücadele Tarafı : Jesus Christ superstar.
Sihirsel Soy : Anne tarafından kronolojik olarak safkan-kofti-cadı, baba tarafındansa sihirsel soysuz.
Kayıt tarihi : 01/11/09

Darja Iordache. Empty
MesajKonu: Geri: Darja Iordache.   Darja Iordache. Icon_minitimePaz Kas. 08, 2009 1:14 pm

Eklenmiş bulunuyorsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://phoenix-ro.yetkin-forum.com/kimlikler-f6/darja-iordache-t
Darja Iordache

Darja Iordache


Mesaj Sayısı : 103
Doğum tarihi : 12/01/92
Yaş : 32
Mücadele Tarafı : Jesus Christ superstar.
Sihirsel Soy : Anne tarafından kronolojik olarak safkan-kofti-cadı, baba tarafındansa sihirsel soysuz.
Kayıt tarihi : 01/11/09

Darja Iordache. Empty
MesajKonu: Geri: Darja Iordache.   Darja Iordache. Icon_minitimeC.tesi Kas. 21, 2009 7:38 pm

*Nathaniel Morel eklenmiştir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://phoenix-ro.yetkin-forum.com/kimlikler-f6/darja-iordache-t
Sylvain Solent
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Sylvain Solent


Mesaj Sayısı : 99
Mücadele Tarafı : Düşünceleri.
Sihirsel Soy : Safkan.
Evcil Hayvanı : 13 adında bir kedi.
Kayıt tarihi : 10/06/09

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Darja Iordache. Left_bar_bleue99/100Darja Iordache. Empty_bar_bleue  (99/100)
Düello Gücü:
Darja Iordache. Left_bar_bleue0/0Darja Iordache. Empty_bar_bleue  (0/0)

Darja Iordache. Empty
MesajKonu: Geri: Darja Iordache.   Darja Iordache. Icon_minitimeC.tesi Kas. 21, 2009 10:17 pm

Ehi Darja Iordache. Fresse Senin kurgudur.

Darja Iordache. Jim-jim-sturgess-7886037-100-100Darja Iordache. Jim-jim-sturgess-7886052-100-100Darja Iordache. Jim-jim-sturgess-7886002-100-100Darja Iordache. Jim-jim-sturgess-7885945-100-100
Darja Iordache. Jim-jim-sturgess-7885937-100-100Darja Iordache. Jim-jim-sturgess-7068720-100-100Darja Iordache. Jim-jim-sturgess-2225761-100-100
Darja Iordache. Jim-jim-sturgess-7885967-100-100Darja Iordache. Jim-jim-sturgess-1721612-100-100

Sesini sürekli duyuyordum. Ortak Salon'da, Büyük Salon'da, Avlu'da. Jaska'yı bulmak için Erkekler Yatakhane'sine girdiğim zamanlarda bile odaların birinden boğuk boğuk konuşman duyuluyor gibiydi. Kelimeleri seviyordun sanki, onlarla insanları etkileyebiliyordun. Konuşman yaşamımın arka fonundan akıp giderken neden ön saflara gelemeyeceğini düşünmüştüm. Tüm bu etkileyici gevezeliklerin ardında değişik bir insan olabilirdi. Neden bilmiyorum ama kişileri keşfetmeye dair çabalarda bulunmak huyum değildir. Sana yönelik olan da çaba değil, doğal bir çekimdi. Meraklı gözlerin reddedişte bulunmamıştı. Pürüzsüz İngiliz aksanının karşısında doğu Avrupa aksanımla cevap verirken ilk vakitler beni yadırgadın mı bilmiyorum. Yadırgadığın şey aksanım değil, cevaplarım da olabilirdi. Sosyal kişiliğinin ardındakini bulduğumdaysa sana olan mesafemi azalttım. Kelimeleri seven ve onlarla insanları etkileyebilen bir gevezeden çok daha fazlasıydın. Sende hoşuma giden de bu.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Darja Iordache

Darja Iordache


Mesaj Sayısı : 103
Doğum tarihi : 12/01/92
Yaş : 32
Mücadele Tarafı : Jesus Christ superstar.
Sihirsel Soy : Anne tarafından kronolojik olarak safkan-kofti-cadı, baba tarafındansa sihirsel soysuz.
Kayıt tarihi : 01/11/09

Darja Iordache. Empty
MesajKonu: Geri: Darja Iordache.   Darja Iordache. Icon_minitimeC.tesi Kas. 21, 2009 10:32 pm

Tımam. Darja Iordache. Fresse
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://phoenix-ro.yetkin-forum.com/kimlikler-f6/darja-iordache-t
Misafir
Misafir




Darja Iordache. Empty
MesajKonu: Geri: Darja Iordache.   Darja Iordache. Icon_minitimePaz Kas. 22, 2009 1:05 am

Spoiler:

Şehvetin parmaklarını gezdirdiği her alanda sen de benim gibi deliyi oynuyorsun, biliyorum. Fakat sado-mazoşist gibisin şehvet etkisi altında iken, sırlarının hareketlerinle ve bundan dolaylı olarak çekilecek acılarla birlikte ortaya çıkacağını az çok biliyorum. Aslında, seni ilk olarak kitapların arasında gördüm. İstekli fakat sakin bir hazine avcısı gibiydin, sessizce kitabını okuyordun. Kendimi hiç farkettirmeden uzaklaşmıştım oradan. Korkmamıştım ama bölmek de istememiştim. Seni nadiren görebildiğim anlarda yüzünde beliren o gülümseme de ilgi çekici aslında. Büyük bir bilgi birikimine sahip olman da güzelliğini pek gizleyemiyor. Olgun ve lanet olasıca bir çapkın olarak işi şansın ellerine bırakmak ve bir sohbetin ardından, en azından bir Fransız öpücüğü tatmak isterdim. Bir yandan da, bilgi birikimini sömürmek istiyorum, sanat tarihi hakkında uzun sohbetler, vesaire. Biliyorsun, ben her zaman buradayım. Fakat, gerzek bir zampara olduğumu düşünürsen de işi baştan kaybedersin, biliyorsun. Gizemli tavırların da ilgi çekici. İsmin dudaklarımın arasından süzülüyor Darja, kendini sessizliğe teslim ediyor, garip bir bütünlüğün içinde.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Darja Iordache

Darja Iordache


Mesaj Sayısı : 103
Doğum tarihi : 12/01/92
Yaş : 32
Mücadele Tarafı : Jesus Christ superstar.
Sihirsel Soy : Anne tarafından kronolojik olarak safkan-kofti-cadı, baba tarafındansa sihirsel soysuz.
Kayıt tarihi : 01/11/09

Darja Iordache. Empty
MesajKonu: Geri: Darja Iordache.   Darja Iordache. Icon_minitimePaz Kas. 22, 2009 12:46 pm

Ekledim genç.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://phoenix-ro.yetkin-forum.com/kimlikler-f6/darja-iordache-t
Lestat S. L. Parris

Lestat S. L. Parris


Mesaj Sayısı : 47
Sihirsel Soy : Venüs
Evcil Hayvanı : Sen ne istersen o
Kayıt tarihi : 16/12/09

Darja Iordache. Empty
MesajKonu: Geri: Darja Iordache.   Darja Iordache. Icon_minitimeÇarş. Ara. 23, 2009 9:20 pm

Spoiler:



Ortak salonda, kuytu bir köşede otururken görmüştüm ilk defa seni. Beni farkedip etmemen umrumda olmadan dakikalarca hareketlerini izlemiştim. Tipik bir Slytherin'den çok fazla farklı oluşundu seni izlememdeki etken. Gereksiz bulduğum çoğu insandan farklı olduğunu hissetmiştim, ancak tenezzül edip birbirimizle konuşmadık bile. Belki fazlasıyla burnum havadaydı, bilmiyorum. Erkeklerle oynadığın oyunları bir kaç kez koridorda yürürken göz ucuyla gördüm. Ne konuştuğunu duymak önemli değildi, yüz ifaden yetiyordu kişilğini çözmem için, bunu kim yapmıyor ki? diye düşündüm bıyık altından gülerek. Hakkında kötü şeyler düşünmem gerekirdi, hah düşünmek yerine takdir bile ettim. Dini yaşantının altında gerçek bir dinsiz yattığını düşünüyorum, bu çok hoşuma giderdi. Ahlaksızlığının, acımasızlığının boyutlarını, eğer biliyor olsaydım; işkence ediş stilini bile görmek büyük bir haz verirdi. Bana geçmişte yaşamış atalarımı, kendimi hatırlatıyorsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Laetitia Jacques

Laetitia Jacques


Mesaj Sayısı : 283
Mücadele Tarafı : Ruhu gibi, karanlık...
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Lae.
Kayıt tarihi : 25/06/09

Darja Iordache. Empty
MesajKonu: Geri: Darja Iordache.   Darja Iordache. Icon_minitimePaz Ara. 27, 2009 3:24 pm

Darja Iordache. Doutzenicon02cb7 Darja Iordache. Doutzenicon03yf7 Darja Iordache. Kroes1 Darja Iordache. Doutzenicon15kj2 Darja Iordache. Kroes2 Darja Iordache. Kroes3 Darja Iordache. Kroes4


Rhodél okul çapında popüler bir kızdır, onu neredeyse herkes tanır. Kimileri hoşlanmaz, kimileri sırf iki cümle etmek için fırsat kollanır. Etrafındakileri pek fazla umursamasa da içkiye ve yakışıklı erkeklere dayanamaz. Genelde onu belirli köşelerde arkadaşlarıyla takılırken, dersleri asarken görebilirsiniz. Ama derslerinde öylesine başarılıdır ki profesörler derslere girmemesini çoğu zaman takmazlar bile. Her erkeğin hayallerini süsleyebilecek kadar rahat davranır. Tam bir pisliktir işte.

https://phoenix-ro.yetkin-forum.com/lan-panosu-f105/sexy-bitch-t3688.htm
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Darja Iordache

Darja Iordache


Mesaj Sayısı : 103
Doğum tarihi : 12/01/92
Yaş : 32
Mücadele Tarafı : Jesus Christ superstar.
Sihirsel Soy : Anne tarafından kronolojik olarak safkan-kofti-cadı, baba tarafındansa sihirsel soysuz.
Kayıt tarihi : 01/11/09

Darja Iordache. Empty
MesajKonu: Geri: Darja Iordache.   Darja Iordache. Icon_minitimeCuma Ocak 01, 2010 4:30 pm

Eklendiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://phoenix-ro.yetkin-forum.com/kimlikler-f6/darja-iordache-t
Marquis Archie Bondfield

Marquis Archie Bondfield


Mesaj Sayısı : 121
Doğum tarihi : 07/08/92
Yaş : 31
Mücadele Tarafı : Tarafsız.
Sihirsel Soy : Safkan
Kayıt tarihi : 19/05/09

Darja Iordache. Empty
MesajKonu: Geri: Darja Iordache.   Darja Iordache. Icon_minitimeSalı Şub. 02, 2010 8:11 pm

Darja Iordache. 012-2 Darja Iordache. 2dieuqs Darja Iordache. Ian0210 Darja Iordache. Ian0209
Ben seni şöyle ekledim. Zaten kurguyu sen yazmıştın. Eksik noktam olduysa uyarabilirsin. Güncellerim.

Darja Iordache. Beni farklı bulduğunu seziyordum. Bu kanuda ikimizin de görüşleri karşılıklı. Aynı şeylerin tekrarı olan insanlardan farklıydın sen. Her gördüğümde farklı bir bakış açısı yakalıyordum. bakışlarını kalemimin ucunda hissediyordum. Başımı kaldıırp senin yeşil gözlerine bakmak yerine kağıda çizdiğim gözlerle seni sessizce izliyordum. Kimsenin olmadığı sessiz bir yer bulup sessizliğe sığınmışken yanına gittim, planlı bir şey değildi. Benim gelmeme yanından geçtiğim zaman diğer kızların verdiği abartılı tepkilerden vermedin. Sessiz bir karşılayıştı ki bana göre daha içtendi. Buna memnumdum. Esrar eşliğinde Marquis de Sade'ın Justine'sini okuyordun. Sonradan ortama katılan biri olarak sıkıcı muhabbetimle ortamı kasvetlendirmek istemedim, sözcükleri sessizce dinledim. Yalnızca isimsel bir adaşlığımızın olduğu adamın sözcüklerle yaptığı sanatın ardından, sözcükleri unutmuş ben oldukça bayağı kalırdım. Kısa fakat mahrem bir konuşma geçti aramızda. Mahrem olan onun derisinin altına sakladığı sırrıydı. Bana neden söylemişti gerçekten bilmiyorum. belki de sırrının benim gibi asosyal biri tarafından kimseye anlatılmayacağını bildiği için. Belki de artık birine anlatmak istediği için. Bende sana birşeyler anlatmak isterdim fakat anlatabilecek bir sırrım yok. Hayatım sıradan değildi evet ama basitti. Bunun yerine onun esrarını içime çektim. Sözcükleri ve başkaları hakkında dedikoduları çekiştirmeyi dostluk sanan insanlarla dolu bir okulda yedi sene geçirmiştim ve onların arasında bulduğum en iyi dosttun.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Darja Iordache.
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Darja Iordache
» iornihell, darja

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Phoenix ! ~ Harry Potter Rpg ::  ||| Başlangıç :: RPG Dışı-
Buraya geçin: