Phoenix ! ~ Harry Potter Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaEski ParşömenLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 # Charlotte #

Aşağa gitmek 
+10
Ivan Miroslav
Jãslyn Quentin Wilcox
Alphesibia Andrea Porénn
Irene Descardina
Beatrix Monchrétien
Marseglia Svenja Vaquier
Bridget Quixie
Sydney V.Morgan
Daniel Jacob B. Black
Charlotte Mabelle Xanei
14 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

# Charlotte # Empty
MesajKonu: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 3:25 pm

# Charlotte # 44088473

# Charlotte Mabelle Xanei #
# Ravenclaw / V #
# 16 Ekim / Safkan #
# İngiliz #

# Charlotte # Blakelivelydotnetavatarn*# Charlotte # Blakelivelydotnetavatar*# Charlotte # Blakelivelydotnetavatarr*# Charlotte # Blakelivelydotnetavatarr*# Charlotte # Blakelivelydotnetavatarh*# Charlotte # Blakelivelydotnetavataretg

# Kısaca Mabel ...

Onu anlatabilmek veya tanıyabilmek aynı anda yüzlerce iksir yapmak kadar zor, hakkında yanlış düşüncelere kapılmak parmaklarını hareket ettirmek kadar basittir. Özellikleri bir gün uyum içerisinde giderken, başka bir gün birbirlerini tamamladıkları bu bütünden sıyrılır karmaşanın ortasına düşerler. İnsanlar ya sıcakkanlı ya da soğukkanlı olur ancak o bu iki duyguyu da içinde barındırarak yine tuhaflığını ortaya koyar. Sinirlendiğinde yırtıcı bir hayvana dönüşerek sizi paramparça edebileceği gibi tek bir mimiğiyle herkesi kendine hayran bırakabilir. Kendine güveni yoktur ve bunu sürekli dile getirerek sizi bezdirebilir. Asla zeki olduğunu düşünmemiş, şimdiye kadar mantığıyla hareket etmeyi aklına bile getirmemiştir. Daha çok kalbinin sesini dinler ve bunun sonuçlarına katlanmaktan nefret eder. Karşısındaki kişinin duygularına önem verir ve genellikle düşüncelidir. Ancak öfkelendiği zaman kendini tutamaz ve çok kötü kalp kırar. Fazla cesur olduğu söylenemez fakat karşısındaki kişiyi ne kadar çok seviyorsa bu oran artar. Derslerinde veya önemli konularda ondan fazla dikkatli hiç kimse yok denilse de umursamadığı şeyleri hep gözden kaçırır. Genellikle sabırlı bir insan olmasına rağmen aşırı şeylere her zaman tepki verir. Ne kararlı nede kararsız bir yapısı vardır, her zaman olayın akışına göre düşünür. Sevdiklerine aşırı fazla değer verir ve bunun sonucunda yaşanan kayıplara yıllarca ağlayabilir. Çevresindeki çoğu kız gibi onlarca erkeğe değil sadece tek bir erkeğe değer verir ve ondan geri dönmesi çok zordur. Saatlerce ayna başında kendisini izleyen kızlardan pek haz duymaz, genellikle doğal olmayı sever. Asla kendini abartılı bir şekilde ön plana koymak istemez ancak çoğu kez işler istemediği şekilde gelişir. Meraklı biri olduğu söylenemez fakat bazı konularda aşırı tepki vermemeyi beceremeyebilir. Sinsi olmadığı bir gerçektir, bundan hoşlanmaz çünkü bazen sinsiliğin işine yarayacağını düşünür. Sevdiği insanlara hep sadık olmayı bilmiş, karşısındakinden de bunu beklemiştir. Eğlence onun için hayattaki en önemli şeylerden biridir. Aklına gelen şeylerin acayipliği ile onun bu gizemli ama komik tarafını çözmek olanaksızdır. Çoğu zaman başına buyruk olabileceği gibi söz dinleme zahmetine katlanmak bile istemese de önemli konular onu genellikle durdurur. Sohbet için uygun, dertleşmek için iyi bir sırdaş, gülmek için başvurulacak harika bir arkadaştır. Bu dışadönüklüğünün ardında içine kapanık bir kız yatar.

# Charlotte # 23915113

İconlar
Spoiler:







En son Charlotte Mabelle Xanei tarafından Perş. Ağus. 13, 2009 11:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 3:25 pm

~ İLİŞKİLER ~

Eva Xanei
# Kardeşim
# Charlotte # 984ocg
# İyi ki varsın! Kıskanç bir yapım olmasa da küçükken annem ile babam seni daha çok seviyor diye hep kızardım ama artık çok değiştim. Hayatta en değer verdiğim kişilerden birisin. Seni hep koruyacağım ve seveceğim. Bazen inatçı bir abla olduğuma bakma sadece sana çok değer verdiğim için iyiliğini istiyorum. Daha küçükken aynı binada olacağımızı biliyordum çünkü bizim kafamız tamamen aynı çalışıyor.

Alyra Nemesis Lynn
# Sadece Tanıdığım
# Charlotte # VSiCON24
# Alyra seni hatırlıyorum! Ben ikinci sınıftayken sen daha okula yeni gelmiştin. Seninle konuştuğumda Ravenclaw'a seçileceğine eminken seçmen şapka seni Hufflepuff'a koyduğunda büyük bir şaşkınlık geçirdiğimi söyleyebilirim. O zamanlar tanışmıştık ama sen Hufflepuff'a seçileli pek görüştüğümüz söylenemez.

Steve D.Strong
# Çok az konuştuğum
# Charlotte # Zzzzs
# Steve'i tanıyordum ama pek konuşmuşluğum yoktu. Göl kenarında olan yakınlaşmamız bize artı birşey kazandırmadı. Onu sadece görüyorum ve arada bir konuşuyorum. Belki daha farklı bir zamanda ve yerde aramızda birşeyler mümkün olabilir.

Katerina H. Adlersflügel
# Sık Sık Görüştüğüm
# Charlotte # Mary_Elizabeth_Winstead_063
# Hermia seçmen şapkanın 'Ravenclaw' diye bağırmasının ardından yanıma oturmuştu. Her zamanki gibi sevecen ve yardımsever olduğum günlerden biriydi ve ona çok yardımım dokunmuştu. Sonraları konuşarak birbirimizle daha yakın olduğumuzu anladım. Benden iki yaş küçük olsada aramızda fark gördüğümü söyleyemeyeceğim.

Ashley West
# Büyükler - Çok Sevdiğim
# Charlotte # Michelle9
# Ben Hogwarts'a daha yeni başlamışken o altıncı sınıftaydı. Aynı binada olduğumuz için sık sık konuşurduk. Mezun olduğunda görüşemeyeceğiz diye üzüldüğümü hatırlıyorum. Annem ile babamın yanına gittiğimde - annem ile babam bakanlıkta çalışıyor - onu orada görünce çok sevinmiştim. Onunla saatlerce sıkılmadan sohbet edebilirim çünkü ona bayılıyorum.

Claudia Wysteria
# Sırdaşım # Hayatımda en değerli dostum! # Kankam
# Charlotte # 2lw8t1
# Claudia... İlk tanıştığımızda aramızda geçen ufak sohbetleri hatırlıyorum da gerçekten onu çoktan gözüme kestirmiştim. Çünkü o çok farklıydı gerçekten. Binasındaki kızlara göre olsun, diğer herkese göre olsun o benim kendimi hayatımdaki herkesten daha yakın gördüğüm biri! Bütün sırlarımı biliyor ve sanırım bende onunkilerini... Böyle bir dost kim istemez ki!

Emma Elle Xanei
# Kuzenim
# Charlotte # 6
# Mmm düşünmeliyim... Ona olan düşüncelerimi nasıl açıklayacağımı gerçekten bilmiyorum. Kuzenim olmasa bile onunla yakın olacağımı düşünüyorum çünkü çok iyimser ve tatlı bir kız. Ancak onunla aynı kafadan olduğumuzu söyleyemem. Onun farklı doğruları ve yanlışları varken benim farklı doğru ve yanlışlarım var. Sorunlarımı anlayacağını düşünmüyorum. Onada kardeşim kadar çok değer veriyor, aynı ablalık taslamalarımı onada yapıyorum.

Sonia Michelle Williams
# Sadece Gördüğüm
# Charlotte # New_hair_color
# Havalı bir tip olduğu için çoğu kızın ona kin ve nefret beslediğini biliyorum. Ancak benim böyle bir düşüncem yok ve nedenini de bilmiyorum. Onunla bir kere bile konuştuğumu söyleyemem ama adını ve nasıl biri olduğunu az çok biliyorum. Değiştiğini duydum ve bu hoş olabilir. Kim bilir belki de onunla aramızda bir bağ kurabiliriz.

Diamonique Lea Schmitz
# Sık Sık Görüştüğüm
# Charlotte # 209
# Kuzenim Emma ile çok yakın arkadaş olduklarını öğrendiğimde konuşmak için yanlarına gitmiştim ve öylece başladı aramızdaki sevgi... Çok iyi anlaştığımızı söyleyebilirim ve ona da Emma gibi ablalık taslamadan yapamıyorum. Sanırım sevdiğim kişilere hep böyleyim. Lea ile aramızdaki benzerlik en azından Emma ile aramızdaki benzerlikten fazla.

Loreena Olive
# Kafa İnsan! # Sık Sık Görüştüğüm
# Charlotte # E27
# Ne diyebilirim ki! Bir insanı tanıyorum diye bu kadar sevindiğimi görmemiştim. Bir aile dostu olarak bize geldiğinde onun o rahatlığından çok hoşlanmıştım. Annem ile babam onun iyi bir kız olmadığını söyleyip görüşmememi söylediklerinde onunla daha iyi tanışmak için fırsat aradığım günleri hatırladıkça gülüyorum. Sonunda tanıştığımda onu bir daha bırakamadım çünkü gerçekten tam kafadan biri... Okuldayken mektup atıyor, tatillerde sürekli yanına gidiyorum. Umarım benden bıkmaz (:

Julian Francis Munch
# Yakın Arkadaşım
# Charlotte # Tran_0067
# Mm Julian... Birinci sınıftaki tanışma faslını unutmak mümkün değil. Ödevlerimi unutturup beni saatlerce güldürmüştü. Kütüphaneden çıktıktan sonrada halen yanaklarım ağrıyordu. Sanırım onun bu yönünü seviyorum. Bazı sinir bozucu insanlar gibi değil ve tamamen doğal bir yapısı var.

Lucretia Alexis Black
# Sevdiğim Büyüklerden
# Charlotte # Bellatrix-bellatrix-lestrange-371045_100_100
# Çok yakın bir aile dostu... Nedensiz bir ilgi var bende ona karşı. Sürekli bakışlarım ve ilgim onun üzerinde. Çok güçlü bir yapısı, her zaman alaycı ses tonu ve insanları takmaması beni hayran bırakıyor. Eğer karanlık tarafta olmasaydı kesinlikle idolüm olurdu. Ama yinede seviyorum. Nede olsa ailemin çoğunluğu karanlık tarafta...

Kitiara Psyche Lermontov
# Peşimi bırak...
# Charlotte # Sasha_pivo_028
# Hayır, hayır. Asla ona nefret duymuyorum ama benimle uğraşması hoşuma gitmiyor. Benim biricik 'Psikolojik sorunlarım' onu neden bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum. Üstelik sürekli nedenlerini öğrenmek için benimle konuşuyor. Eğer bu davranışını bırakabilirse onunla olan ortak yönlerimizi bende göz önünde bulundurabilirim.

Larisa Raquel Wartiox
# Tanıyorum # Konuşmuşluğum var
# Charlotte # Rfv
# İtiraf etmeliyim ki Larisa'yı ilk gördüğümde tamamen önyargılarımla hareket ettim. Ona dıştan bakarak - daha konuşmamıştık bile - kötü ve soğuk olduğunu düşünmüştüm. Daha sonra birkaç konuşmasına rastlamış, onun iyi biri olduğunu anlayınca yakınlaşmıştım. Arada bir konuşuyoruz (:

Jenny Ivy Ollen
# Uzak Durduğum
# Charlotte # 3-1
# Bu kızın Hufflepuff binasında olması tamamen saçma geliyor bana. Çünkü binasıyla en ufak bir alakasının olduğunu düşünmüyorum. Soğuk, çıkarcı ve kırıcı biri olduğunu her zaman fark ediyorum. Ondan uzak durduğumu söyleyebilirim...

Beatrix Monchrétien
# Kafa Dengi # Sık Sık Görüştüğüm
# Charlotte # Michelle-michelle-trachtenberg-5702294-100-100
# Aramızda ikimizin de anlamadığı bir çekim var ve birbirimize çok değer veriyoruz. Bir bütünün parçaları gibi... Sürekli dertleşiyor ve konuşuyoruz ki buda bizi birbirimize yakınlaştırıyor. İkimizin de metamorfmagus olması bazen değişik eğlence alanları oluşturuyor ve bunları seviyorum. Çoğu zaman beni güldürmeyi başarıyor.

Kyle Matthew Miller
# Tipim değil...
# Charlotte # 001flp
# Kyle'nin ününü duymamak mümkün mü? Neredeyse okuldaki her kızla bir geçmişi var. Ne yazıkki böyle erkekler ilgimi çekmekten çok sinirlenmeme sebep oluyor... Nasıl tanıştığımızı hatırlamasamda o güne lanet ettiğimi söyleyebilirim. Çevremdeki kızlar gibi üstüne atlamak istiyorum, evet ama sadece boğazlamak için...

Daniel Jacob B. Black
# Uğraşmak hoşuma gidiyor.
# Charlotte # 0031ahp9
# Bazen iyi biri gibi görünse de havalı olmaya çalışan davranışları beni sürekli ona laf atmaya zorluyor. Nefret mi? Hayır, bu kesinlikle öyle bir şey değil. Sadece onunla yaptığım eğlence amaçlı bir kavga benim güne mutlu başlamamı sağlıyor...

Lisa
# Kafa dengi # Sıkı dost
# Charlotte # Ep_v15
# Sanırım kendimi fazla çılgın görüyormuşum... Liz ile tanıştıktan sonra bunu anladım. İki okuldan atılması ve atılırken yaşadıklarını anlattığında ağzımın saatlerce açık kaldığını zor fark ettim. Doğal kişiliğiyle daha ilk günde bende merak uyandırıp her zaman ki sıcakkanlılığımla yaklaşmamı sağlamıştı. Tanışmamız iyi mi yoksa kötü mü oldu? Gerçekten bilmiyorum ama bir dakika düşünmeliyim... Kimin umurunda!

Marseglia Svenja Vaquier
# Charlotte # Gilmoregirlsicon9
# Her şey rpden sonra eklenecektir...

Lorinna Granuerre
# Arkadaşım # Hemen üstümde!
# Charlotte # K28
# Yatakhaneye girer girmez aklıma gelen ilk isimlerden... Neden mi? Çünkü hemen üstümde yatıyor! Çok iyi anlaştığımızı söyleyebilirim. Sevdiğim matrak insanlardandır. O olaydan sonra çok kâbus görüyorum ve dolayısıyla konuştuğum zamanlar oluyor. Sanırım en zayıf yönüm bu! Bir şey anlamamasını umarken konuştuğumu sürekli yalanlıyorum. Bu durum sanırım onu pek kızdırmıyor...

Alphesibia Andrea Porénn
# Sadece Tanıdığım
# Charlotte # 0506096
# Kardeşimle veya tek başıma çoğu zaman dükkânına gittim. Gerçekten bu konuda çok başarılı olduğu belli… İnsanlarla olan iletişimi beni resmen hayran bırakmıştı. Bir konu bulup onunla konuşmak istediğim umarım belli olmuyordur.

Jaslyn A. Jânes
# Uzak durduğum
# Charlotte # 256gu2rjpg
# Slytherin binasında birçok arkadaşım var ve hepsiyle de aram iyidir. Ancak Janes kesinlikle uzak durduğum tipler listesinde! Tavırları, davranışları, konuşmaları... Ne diyebilirim ki? Uzak duruyorum.

Katie Julia Greene
# Sadece Gördüğüm
# Charlotte # 13237
# Tamam, onu neredeyse çoğu zaman bana bakarken yakalıyorum birçok kişi gibi. Bunu istemesem de hayatımda olan zorunlu şeyler bunlar... Sanırım bana hayran olan küçük kızlar topluluğuna resmen üye. Neyse, yinede iyi bir kız gibi.

Spoiler:


En son Charlotte Mabelle Xanei tarafından Cuma Eyl. 04, 2009 10:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir




# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 6:51 pm

# Charlotte # 001flp
Tatlım gerçekten hoşsun, ara sıra beraber takılıyoruz ortam gereği. Bir gün başbaşa bir yerlere gidebiliriz belki hı?
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 7:01 pm

Ekledim eheh. Razz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir




# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 7:03 pm

Tanrım, yerimi hiç beğenmedim Razz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 7:06 pm

Kyle Matthew Miller demiş ki:
Tanrım, yerimi hiç beğenmedim Razz

Bana ne bana ne Razz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir




# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 7:06 pm

Elbet fikrin değişir Razz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 7:07 pm

Kyle Matthew Miller demiş ki:
Elbet fikrin değişir Razz

Sanmıyorum # Charlotte # 748998
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir




# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 7:14 pm

Kyle sandığın gibi bi insan değil ama :O
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 7:18 pm

Kyle Matthew Miller demiş ki:
Kyle sandığın gibi bi insan değil ama :O

Olabilir ama charlotte böyle düşünüyor ne yapalım Razz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir




# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 7:19 pm

Önyargılısın işte Razz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 7:24 pm

Kyle Matthew Miller demiş ki:
Önyargılısın işte Razz

Evet öyleyim Razz Yani charl öyle Razz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Daniel Jacob B. Black

Daniel Jacob B. Black


Mesaj Sayısı : 269
Doğum tarihi : 23/07/95
Yaş : 28
Mücadele Tarafı : Karanlık Taraf
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Çapkın Prens, DJ, Danny Jake vs.
Kayıt tarihi : 09/05/09

# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimePerş. Ağus. 06, 2009 3:51 pm

Icon: https://phoenix-ro.yetkin-forum.com/kimlikler-f6/daniel-jacob-benjamin-black-t2542.htm#55823
Burada yeterince var Razz
Kurgu: Benim lejantta yazanı sana uyarlayabilirsin Razz
Yer: Arkadaş ama sık sık birbirlerine sataşan cinsten Razz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimePerş. Ağus. 06, 2009 3:59 pm

Ekledim Razz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir




# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimeCuma Ağus. 07, 2009 12:22 pm

Ünlü Değişikliği;
Spoiler:
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimeCuma Ağus. 07, 2009 3:13 pm

Tamamdır Razz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Sydney V.Morgan

Sydney V.Morgan


Mesaj Sayısı : 122
Mücadele Tarafı : Aradığınız tarafa ulaşılamıyor. Lütfen başka bir taraflarınıza bakınız.
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Sid.
Kayıt tarihi : 07/08/09

# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimePaz Ağus. 09, 2009 6:54 pm

Duygu ekle beni de Razz Al sana birkaç avuç dolusu icon aşağıda,lejantımdaki yerini biliyorsun zaten

Part I:
Spoiler:

Part II:
Spoiler:


Part III:

Spoiler:

Part VI: (Tavsiye edilen*)
Spoiler:

Part V:
Spoiler:
[/quote]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://phoenix-ro.yetkin-forum.com/kimlikler-f6/lisa-shadow-t257
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimePaz Ağus. 09, 2009 7:16 pm

İcon seçicem diye geberdim Razz Tamamdır ^^
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Bridget Quixie

Bridget Quixie


Mesaj Sayısı : 712
Doğum tarihi : 25/04/60
Yaş : 64
Kayıt tarihi : 13/07/09

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
# Charlotte # Left_bar_bleue0/0# Charlotte # Empty_bar_bleue  (0/0)
Düello Gücü:
# Charlotte # Left_bar_bleue0/0# Charlotte # Empty_bar_bleue  (0/0)

# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimePaz Ağus. 09, 2009 10:02 pm

Ünlü değişimi =))
Spoiler:
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimePtsi Ağus. 10, 2009 1:27 pm

Tamamdır # Charlotte # 748998
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Marseglia Svenja Vaquier

Marseglia Svenja Vaquier


Mesaj Sayısı : 303
Doğum tarihi : 03/07/94
Yaş : 29
Mücadele Tarafı : Düşünceleri yeni yeni şekilleniyor.
Sihirsel Soy : Safkan.
Evcil Hayvanı : Sven, Marsely. xP
Kayıt tarihi : 17/07/09

# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimePerş. Ağus. 13, 2009 4:46 pm

# Charlotte # Alexis-33-alexis-bledel-6815726-100-100# Charlotte # Alexis-3-alexis-bledel-6721490-100-100# Charlotte # Alexis-3-alexis-bledel-6721483-100-100
Geldim.^^
Ben iconlarımı vereyim de sen şu rp işinden sonra eklersin. Razz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Beatrix Monchrétien

Beatrix Monchrétien


Mesaj Sayısı : 738
Sihirsel Soy : özkan.
Evcil Hayvanı : Trix.
Kayıt tarihi : 07/06/09

# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimePerş. Ağus. 13, 2009 5:30 pm

Kurguyu değiştirelim. Böyle bir şey buldum. # Charlotte # 135151

Senin değişik ruh hallerinde Beatrix değişik bir yanını buluyor ve bu yüzden de sana çok değer veriyor. Bir parçasının sende olduğunu düşünüp konuşmak için hep sana geliyor. Trende yaşadığımız küçük eğlenceyide hiçbir zamana unutamıyor.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimeCuma Ağus. 14, 2009 11:03 am

Değiştirdim Buisz'im Razz
Böşra o koyduğun iconlar çok çirkin # Charlotte # 973746
Başka koydum # Charlotte # 524486
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Irene Descardina

Irene Descardina


Mesaj Sayısı : 961
Doğum tarihi : 06/11/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Saçları.
Sihirsel Soy : Safkan.
Kayıt tarihi : 09/05/09

# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimePtsi Ağus. 17, 2009 1:22 am

Yavruum.

# Charlotte # K28# Charlotte # K19
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Alphesibia Andrea Porénn

Alphesibia Andrea Porénn


Mesaj Sayısı : 60
Mücadele Tarafı : Tarafsız
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Alphe, Andy, Rea
Kayıt tarihi : 16/08/09

# Charlotte # Empty
MesajKonu: Geri: # Charlotte #   # Charlotte # Icon_minitimePtsi Ağus. 17, 2009 6:36 pm

Kurgı vallaha aklıma gelmedi Duygu gardaş. Ama nasıl olsa diğer kerıktırımın kuzenisin, ayarlarsın birşeyler Razz

# Charlotte # 0506096 # Charlotte # 0506099 # Charlotte # 0506098
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
# Charlotte #
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Charlotte Mabelle Xanei
» Charlotte # Duygu'm
» impossibletimid`Charlotte
» Charlotte Cliffair
» Charlotte Mabelle Xanei

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Phoenix ! ~ Harry Potter Rpg ::  ||| Başlangıç :: RPG Dışı-
Buraya geçin: