Phoenix ! ~ Harry Potter Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaEski ParşömenLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Charlotte Mabelle Xanei

Aşağa gitmek 
+7
Ivan Miroslav
Ashley J. Béaum
Steve D.Strong
Katerina H. Adlersflügel
Adelaide Mondierre
Bridget Quixie
Charlotte Mabelle Xanei
11 posters
YazarMesaj
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimeSalı Tem. 14, 2009 10:09 pm

Charlotte Mabelle Xanei Balang1
Charlotte Mabelle Xanei Aslbala2

Ad: Charlotte Mabelle
Soyad: Xanei
Cinsiyet: Cadı
Okul / Bina / Sınıf: Hogwarts / Ravenclaw / V.
Doğum Yeri: İngiltere / Londra
Doğum Tarihi: 16 Ekim
Sihirsel Soy: Safkan
Taraf: Umurunda değil.

Charlotte Mabelle Xanei C91kbset01Charlotte Mabelle Xanei C91kbset03Charlotte Mabelle Xanei C91kbset04

Fiziksel Özellikler

Hafif dalgalı açık kahverengi parlak saçları, uzaktan bakınca açık kahverengi gibi görünen ancak yaklaşınca yeşil-turuncu renkleri içeren gözleri beyaz yüzüyle uyum içerisindedir. Genellikle saçları açıktır ancak bir işe yoğunlaşmışken toplamayı seçer. Mutsuz olduğunda darmadağınıktır. Gözleri gününüze renk katacağı gibi gizemli zamanlarında sizi çökertebilir. Dolgun pembe dudakları ve küçük burnu kendi mimikleriyle kasıldığı zamanlar çocuksu bir görünüm alır. Yaşına uygun boy ve kiloya sahiptir.

Charlotte Mabelle Xanei Kateb11eCharlotte Mabelle Xanei Kateb12Charlotte Mabelle Xanei Kateb13

Kişisel Özellikleri

Bu kızın içe kapanık mı yoksa dışadönük mü olduğu kesinlikle belirsizdir. Çünkü genelde herkese ve dışarıya karşı sıcak olsada çoğu zaman dalıp giderken, ağlarken veya soğuk cevaplar verirken bulabilirsiniz. Bu tür zamanlar dışında genellikle herkese sıcak davranır. Arkadaşcanlısı biridir ve asla arkadaşlarına yanlış yapmaz. Yalan söylemekte ustadır ancak söylemekten hoşlanmaz. Duygularını sırlarını hep içine kapatır. Çok yakınları dışında kimseye birşey belli etmez. Kendinden nefret ettiği bir gerçektir. Unutkanlık, sakarlık gibi sorunlarıyla başı derttedir. Ayrıca güzel olduğunu düşünmez ve saatlerini ayna başında geçiren kızlardan nefret eder. Doğal olmayı sever ve her davranışı doğaldır. İnsanları kolay kolay sevip bağlanamaz. Mükemmelliği kimsede değil kendinden arar. Hayatla hep arası kötüdür. Çoğu zaman düşüncelere dalıp gider. Zekasını bir üstünlükmüş gibi dışarıya sergileyenlerden nefret eder o hep içinde yaşar ama sivri zekası herşeyi anlamasını sağlar. Bunu kullanmayı sevmez.

Charlotte Mabelle Xanei 2vtcfv6Charlotte Mabelle Xanei Kateb17Charlotte Mabelle Xanei Tastesblankfoxgloveicon

Sevdikleri

*Kitaplar
*Dersler
*Büyüler
*Sonbahar
*Müzik
*Doğallık
*Hayvanlar
*Gizem
*Macera
*Eğlence
*Ravenclaw

Sevmedikleri

*Sıcak
*Havalı tipler
*Yapmacıklar
*Dalga geçenler

Charlotte Mabelle Xanei ConstantblankfoxgloveicCharlotte Mabelle Xanei RedemptionblankfoxgloveCharlotte Mabelle Xanei Yoursfoxgloveicons

AİLE GEÇMİŞİ

Annesi Anna ve babası Joe'nin aileleri karanlık tarafı seçmiş çok büyük ailelerdi. İçlerinden aydınlık taraf çıkması zordu. Ancak Anna ve Joe aydınlık tarafı seçmiş sonrada ailelerinden uzak yeni bir sayfa açmışlardır. İlk olarak Eric adında bir erkek çocukları olmuştur. Ancak Eric annesi ile babasına benzememiş ve onlardan hep nefret etmiştir. Üçüncü sınıfa geldiğinden akademik başarı istemediğini anlayıp okuldan kaçmıştır. Reşit olana kadar nerede olduğu bilinmemiştir. Ancak reşit olduktan bir ay sonra annesi ile babasının yanına gelip ölüm yiyenlere katıldığını açıklamıştır. Sonrada annesi ile babasına işkence yapmaya başlamıştır. Bütün bu süre içerisinde aşağıdan gelen sesler üzerine Charlotte bir şeyler olduğunu anlamıştır. Kardeşi Eva'yı bulabildiği ilk yere saklamış aşağıya inmiştir ve her şey bir anda oluvermiştir. Charlotte ne yaptığını bilmediği halde abisini olduğu yerde paramparça etmiştir. Annesi ve babası bu olayı bir sır gibi saklamıştır. Charlotte bu büyük olaydan sonra okul mektubunun gelmesine kadar konuşamaz olmuştur. Sonunda bir yaz içinde kendini tamamen değiştirmiş olanları unutmuştur. Hogwarts onun için yeni bir hayat gibi olmuştur...

İcons :
Spoiler:


En son Charlotte Mabelle Xanei tarafından Çarş. Tem. 29, 2009 10:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimeSalı Tem. 14, 2009 10:09 pm

~ İLİŞKİLER ~

Eva Xanei
# Kardeşim
Charlotte Mabelle Xanei Emma-Roberts-emma-roberts-6900459-100-100
# İyi ki varsın! Kıskanç bir yapım olmasa da küçükken annem ile babam seni daha çok seviyor diye hep kızardım ama artık çok değiştim. Hayatta en değer verdiğim kişilerden birisin. Seni hep koruyacağım ve seveceğim. Bazen inatçı bir abla olduğuma bakma sadece sana çok değer verdiğim için iyiliğini istiyorum. Daha küçükken aynı binada olacağımızı biliyordum çünkü bizim kafamız tamamen aynı çalışıyor.

Alyra Nemesis Lynn
# Sadece Tanıdığım
Charlotte Mabelle Xanei Vanessa-vanessa-anne-hudgens-7121881-100-100
# Alyra seni hatırlıyorum! Ben ikinci sınıftayken sen daha okula yeni gelmiştin. Seninle konuştuğumda Ravenclaw'a seçileceğine eminken seçmen şapka seni Hufflepuff'a koyduğunda büyük bir şaşkınlık geçirdiğimi söyleyebilirim. O zamanlar tanışmıştık ama sen Hufflepuff'a seçileli pek görüştüğümüz söylenemez.

Steve D.Strong
# Çok az konuştuğum
Charlotte Mabelle Xanei Zzzzs
# Steve'i tanıyordum ama pek konuşmuşluğum yoktu. Göl kenarında olan yakınlaşmamız bize artı birşey kazandırmadı. Onu sadece görüyorum ve arada bir konuşuyorum. Belki daha farklı bir zamanda ve yerde aramızda birşeyler mümkün olabilir.

Katerina H. Adlersflügel
# Sık Sık Görüştüğüm
Charlotte Mabelle Xanei Mary_Elizabeth_Winstead_063
# Hermia seçmen şapkanın 'Ravenclaw' diye bağırmasının ardından yanıma oturmuştu. Her zamanki gibi sevecen ve yardımsever olduğum günlerden biriydi ve ona çok yardımım dokunmuştu. Sonraları konuşarak birbirimizle daha yakın olduğumuzu anladım. Benden iki yaş küçük olsada aramızda fark gördüğümü söyleyemeyeceğim.

Ashley West
# Büyükler - Çok Sevdiğim
Charlotte Mabelle Xanei Michelle9
# Ben Hogwarts'a daha yeni başlamışken o altıncı sınıftaydı. Aynı binada olduğumuz için sık sık konuşurduk. Mezun olduğunda görüşemeyeceğiz diye üzüldüğümü hatırlıyorum. Annem ile babamın yanına gittiğimde - annem ile babam bakanlıkta çalışıyor - onu orada görünce çok sevinmiştim. Onunla saatlerce sıkılmadan sohbet edebilirim çünkü ona bayılıyorum.

Claudia Wysteria
# Sadece Gördüğüm
Charlotte Mabelle Xanei Boz-lovekissed2
# Bu kızı ne zaman görsem ya birileriyle kavga ediyor ya da onları küçümseyerek tartışma ortamı yaratıyor. Belki bunları bırakabilirse özünde iyi bir kız olduğunu gösterebilir. Belki de ben öyle sanıyorum emin değilim. Her hangi bir şey yüzünden böyle olduğunu düşünmüyor değilim bazen. Belki de onun bu kötü kabuğuna kırarım ve ortaya çok tatlı bir kız çıkabilir.

Emma Elle Cullen
# Kuzenim
Charlotte Mabelle Xanei Dpxtte_th
# Mmm düşünmeliyim... Ona olan düşüncelerimi nasıl açıklayacağımı gerçekten bilmiyorum. Kuzenim olmasa bile onunla yakın olacağımı düşünüyorum çünkü çok iyimser ve tatlı bir kız. Ancak onunla aynı kafadan olduğumuzu söyleyemem. Onun farklı doğruları ve yanlışları varken benim farklı doğru ve yanlışlarım var. Sorunlarımı anlayacağını düşünmüyorum. Onada kardeşim kadar çok değer veriyor, aynı ablalık taslamalarımı onada yapıyorum.

Sonia Michelle Williams
# Sadece Gördüğüm
Charlotte Mabelle Xanei New_hair_color
# Havalı bir tip olduğu için çoğu kızın ona kin ve nefret beslediğini biliyorum. Ancak benim böyle bir düşüncem yok ve nedenini de bilmiyorum. Onunla bir kere bile konuştuğumu söyleyemem ama adını ve nasıl biri olduğunu az çok biliyorum. Değiştiğini duydum ve bu hoş olabilir. Kim bilir belki de onunla aramızda bir bağ kurabiliriz.

Diamonique Lea Schmitz
# Sık Sık Görüştüğüm
Charlotte Mabelle Xanei 209
# Kuzenim Emma ile çok yakın arkadaş olduklarını öğrendiğimde konuşmak için yanlarına gitmiştim ve öylece başladı aramızdaki sevgi... Çok iyi anlaştığımızı söyleyebilirim ve ona da Emma gibi ablalık taslamadan yapamıyorum. Sanırım sevdiğim kişilere hep böyleyim. Lea ile aramızdaki benzerlik en azından Emma ile aramızdaki benzerlikten fazla.

Loreena Olive
# Kafa İnsan! # Sık Sık Görüştüğüm
Charlotte Mabelle Xanei E27
# Ne diyebilirim ki! Bir insanı tanıyorum diye bu kadar sevindiğimi görmemiştim. Bir aile dostu olarak bize geldiğinde onun o rahatlığından çok hoşlanmıştım. Annem ile babam onun iyi bir kız olmadığını söyleyip görüşmememi söylediklerinde onunla daha iyi tanışmak için fırsat aradığım günleri hatırladıkça gülüyorum. Sonunda tanıştığımda onu bir daha bırakamadım çünkü gerçekten tam kafadan biri... Okuldayken mektup atıyor, tatillerde sürekli yanına gidiyorum. Umarım benden bıkmaz (:

Julian Francis Munch
# Yakın Arkadaşım
Charlotte Mabelle Xanei Tran_0067
# Mm Julian... Birinci sınıftaki tanışma faslını unutmak mümkün değil. Ödevlerimi unutturup beni saatlerce güldürmüştü. Kütüphaneden çıktıktan sonrada halen yanaklarım ağrıyordu. Sanırım onun bu yönünü seviyorum. Bazı sinir bozucu insanlar gibi değil ve tamamen doğal bir yapısı var.

Lucretia Alexis Black
# Sevdiğim Büyüklerden
Charlotte Mabelle Xanei Bellatrix-bellatrix-lestrange-371045_100_100
# Çok yakın bir aile dostu... Nedensiz bir ilgi var bende ona karşı. Sürekli bakışlarım ve ilgim onun üzerinde. Çok güçlü bir yapısı, her zaman alaycı ses tonu ve insanları takmaması beni hayran bırakıyor. Eğer karanlık tarafta olmasaydı kesinlikle idolüm olurdu. Ama yinede seviyorum. Nede olsa ailemin çoğunluğu karanlık tarafta...

Kitiara Psyche Lermontov
# Peşimi bırak...
Charlotte Mabelle Xanei Sasha_pivo_028
# Hayır, hayır. Asla ona nefret duymuyorum ama benimle uğraşması hoşuma gitmiyor. Benim biricik 'Psikolojik sorunlarım' onu neden bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum. Üstelik sürekli nedenlerini öğrenmek için benimle konuşuyor. Eğer bu davranışını bırakabilirse onunla olan ortak yönlerimizi bende göz önünde bulundurabilirim.

Larisa Raquel Wartiox
# Tanıyorum # Konuşmuşluğum var
Charlotte Mabelle Xanei Rfv
# İtiraf etmeliyim ki Larisa'yı ilk gördüğümde tamamen önyargılarımla hareket ettim. Ona dıştan bakarak - daha konuşmamıştık bile - kötü ve soğuk olduğunu düşünmüştüm. Daha sonra birkaç konuşmasına rastlamış, onun iyi biri olduğunu anlayınca yakınlaşmıştım. Arada bir konuşuyoruz (:

Jenny Ivy Ollen
# Uzak Durduğum
Charlotte Mabelle Xanei 3-1
# Bu kızın Hufflepuff binasında olması tamamen saçma geliyor bana. Çünkü binasıyla en ufak bir alakasının olduğunu düşünmüyorum. Soğuk, çıkarcı ve kırıcı biri olduğunu her zaman fark ediyorum. Ondan uzak durduğumu söyleyebilirim...

Beatrix Monchrétien
# Arkadaşım # Sık Sık Görüştüğüm
Charlotte Mabelle Xanei Michelle-michelle-trachtenberg-5702294-100-100
# Binamdaki kızların neredeyse hepsiyle iyi anlaşıyorum. Beatrix ile beş yıldır çok yakın olmasa da iyi bir arkadaşlığımız var. Ortak salonda çoğu kez sohbet ediyoruz ve beni güldürmesini gerçekten iyi biliyor.

Spoiler:


En son Charlotte Mabelle Xanei tarafından Cuma Tem. 31, 2009 1:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Bridget Quixie

Bridget Quixie


Mesaj Sayısı : 712
Doğum tarihi : 25/04/60
Yaş : 64
Kayıt tarihi : 13/07/09

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Charlotte Mabelle Xanei Left_bar_bleue0/0Charlotte Mabelle Xanei Empty_bar_bleue  (0/0)
Düello Gücü:
Charlotte Mabelle Xanei Left_bar_bleue0/0Charlotte Mabelle Xanei Empty_bar_bleue  (0/0)

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimeSalı Tem. 14, 2009 10:25 pm

İcon*:Charlotte Mabelle Xanei Emma-Roberts-emma-roberts-6900459-100-100
Kurgu*: Kardeşimsin ne diim xD
Yer: Sen bilrsn kardeş diye bölümün olsa süper olurdu Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimeSalı Tem. 14, 2009 10:32 pm

Eva Xanei demiş ki:
İcon*:Charlotte Mabelle Xanei Emma-Roberts-emma-roberts-6900459-100-100
Kurgu*: Kardeşimsin ne diim xD
Yer: Sen bilrsn kardeş diye bölümün olsa süper olurdu Very Happy

Kesin bir şey unutacağım diyordum unutmuşum ve ekledim x)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Adelaide Mondierre

Adelaide Mondierre


Mesaj Sayısı : 432
Doğum tarihi : 03/06/96
Yaş : 27
Mücadele Tarafı : Uğraşmıyor.
Sihirsel Soy : Ela - Gökçe melezi.
Evcil Hayvanı : Adel.
Kayıt tarihi : 16/07/09

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimeCuma Tem. 17, 2009 10:40 pm

Charlotte Mabelle Xanei Vanessa-vanessa-anne-hudgens-7121881-100-100 Charlotte Mabelle Xanei Vanessa-vanessa-anne-hudgens-7121885-100-100 Charlotte Mabelle Xanei Vanessa-vanessa-anne-hudgens-7121887-100-100 Charlotte Mabelle Xanei Vanessa-vanessa-anne-hudgens-7121889-100-100
Sen 2. sınıftayken, Seçmen Şapka beni seçmeden önce seninle tanışmış olabiliriz. Beni ilk başta sevdin, bende seni, fakat ben Hufflepuff'a seçilince benden uzak durmaya başladın. Birbirimize az çok benzesek bile pek anlaşamıyoruz.

Uzak Durduğum'a ekleyebilirsin. Charlotte Mabelle Xanei 874940
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimeCuma Tem. 17, 2009 11:42 pm

Ekledim What a Face
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Katerina H. Adlersflügel

Katerina H. Adlersflügel


Mesaj Sayısı : 100
Doğum tarihi : 13/08/95
Yaş : 28
Mücadele Tarafı : Tarafsız
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : (Lakaplardan hoşlanmaz)
Kayıt tarihi : 19/06/09

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimePaz Tem. 19, 2009 6:58 pm

Canım benim lejanta yazmışsın zaten ordan eklersin^^
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Steve D.Strong




Mesaj Sayısı : 764
Mücadele Tarafı : O an kim haklı geliyorsa ondan...
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Rascal (Sözlüğü aç bak bakalım,ne demekmiş...)
Kayıt tarihi : 09/05/09

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimePaz Tem. 19, 2009 7:17 pm

Icon:
Charlotte Mabelle Xanei Zzzzzh x Charlotte Mabelle Xanei 42312016 x Charlotte Mabelle Xanei Zzzzs
Kurgu: Rpsini yaptık oradan birşey türetirsin^^
Yer: Kurguya göre neresi uygun oluyorsa
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://phoenix-ro.yetkin-forum.com/kimlikler-f6/steve-dean-marti
Ashley J. Béaum




Mesaj Sayısı : 49
Mücadele Tarafı : Ailesi karanlık tarafta,o tarafsızlığı tercih ediyor.
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Ash *.*
Kayıt tarihi : 19/07/09

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimePtsi Tem. 20, 2009 5:16 pm

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimePtsi Tem. 20, 2009 5:35 pm

Ekledim ^^
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir




Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimePtsi Tem. 27, 2009 10:22 pm

** Charlotte Mabelle Xanei Bosworth04 Charlotte Mabelle Xanei B2_kate16 Charlotte Mabelle Xanei Boz-lovekissed2 Charlotte Mabelle Xanei 64

Benim lejantıma yazmışsın, ona göre şeedebilirsin. *-*
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimePtsi Tem. 27, 2009 11:38 pm

Ekledim What a Face
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Ivan Miroslav
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Ivan Miroslav


Mesaj Sayısı : 568
Mücadele Tarafı : Tarafsız.
Sihirsel Soy : Safkan.
Kayıt tarihi : 09/06/09

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Charlotte Mabelle Xanei Left_bar_bleue97/100Charlotte Mabelle Xanei Empty_bar_bleue  (97/100)
Düello Gücü:
Charlotte Mabelle Xanei Left_bar_bleue0/0Charlotte Mabelle Xanei Empty_bar_bleue  (0/0)

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimeSalı Tem. 28, 2009 8:17 pm

Charlotte Mabelle Xanei I3aqrm_th Charlotte Mabelle Xanei 2nthd3s_th Charlotte Mabelle Xanei 149w185_th Charlotte Mabelle Xanei Jsloa0_th
Ünlü değişikliği, Iconları yenilersen sevinirim =)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimeSalı Tem. 28, 2009 11:36 pm

Ekli bile değilmişsin xD off unutuyorum Razz Neyse ekledim (:
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Larisa Raquel Wartiox

Larisa Raquel Wartiox


Mesaj Sayısı : 14
Doğum tarihi : 13/11/94
Yaş : 29
Sihirsel Soy : Melez.
Kayıt tarihi : 27/07/09

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:42 pm

Charlotte Mabelle Xanei Rfv

Lejantımda varsın. Sıradan, İyi anlaştıklarım gibi biryer lütfen.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Jenny Ivy Ollen

Jenny Ivy Ollen


Mesaj Sayısı : 64
Mücadele Tarafı : Karanlık
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Jenn
Kayıt tarihi : 20/07/09

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:44 pm

İkonları Lejantımdan alarak , olumsuz yere ekleyebilirsin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir




Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 12:26 am

İsim değişikliği :*


Spoiler:
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 1:18 pm

Tamamdır *.*
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Beatrix Monchrétien

Beatrix Monchrétien


Mesaj Sayısı : 738
Sihirsel Soy : özkan.
Evcil Hayvanı : Trix.
Kayıt tarihi : 07/06/09

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 1:23 pm

Charlotte Mabelle Xanei Michellemichelletrachtew xXx Charlotte Mabelle Xanei Michelle-michelle-trachtenberg-5702294-100-100
İkimizde Ravenclaw'iz ortak salonda filan çoğu kez karşılaşmışızdır. Muhabbetimiz filan olmuştur. Çok yakın olmasakta birbirimizi seviyormuşuz falan filan. Kurgu işlerini beceremem sen bul bir şeyler. Razz
Yer de sana kalmış. ^^
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charlotte Mabelle Xanei

Charlotte Mabelle Xanei


Mesaj Sayısı : 750
Doğum tarihi : 16/10/93
Yaş : 30
Mücadele Tarafı : Sız ^^
Sihirsel Soy : Safkan
Evcil Hayvanı : Belle , Mabel , Chotte , Charl , Cha-Cha
Kayıt tarihi : 13/07/09

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 1:35 pm

Eheh Razz Ekledim ama beğenmedim boş bir zamanda birşeyler daha bulurum ^^
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Desiree Widmore
Gryffindor V. Sınıf & Sınıf Başkanı
Gryffindor V. Sınıf & Sınıf Başkanı
Desiree Widmore


Mesaj Sayısı : 281
Doğum tarihi : 04/01/97
Yaş : 27
Mücadele Tarafı : Bana Widmore'lar para veriyor.
Sihirsel Soy : Melez.
Kayıt tarihi : 28/07/09

Bilgiler
Quidditch Mevkiî:
Rpg Puanı:
Charlotte Mabelle Xanei Left_bar_bleue98/100Charlotte Mabelle Xanei Empty_bar_bleue  (98/100)
Düello Gücü:
Charlotte Mabelle Xanei Left_bar_bleue0/0Charlotte Mabelle Xanei Empty_bar_bleue  (0/0)

Charlotte Mabelle Xanei Empty
MesajKonu: Geri: Charlotte Mabelle Xanei   Charlotte Mabelle Xanei Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 2:28 pm

Charlotte Mabelle Xanei F_14htlt2ooj9m_12dd8fa Charlotte Mabelle Xanei F_14htlt2ooj8m_6c195a2

Kurgu: Ravenclaw'dansın. Arkadaşların sayesinde tanışmıştık. Bir keresinde de dersde yan yana oturmuştuk. Ödev yapmamda bana yardım etmişliğin var vs.

Yer: sen bilirsin benim için farketmez.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Charlotte Mabelle Xanei
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Phoenix ! ~ Harry Potter Rpg ::  ||| Başlangıç :: RPG Dışı-
Buraya geçin: